Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
svetoto trojstvo e izmislica, koja nema osnova vo bibliata, Bog e eden, Isus toa vreme bil praten od boga a svetiot duh e silata na boga taka da ne e trojstvo nego samo eden edini bog.
svetoto trojstvo e izmislica, koja nema osnova vo bibliata, Bog e eden, Isus toa vreme bil praten od boga a svetiot duh e silata na boga taka da ne e trojstvo nego samo eden edini bog.
Што ме прави да бидам горд што сум муслиман?
Исламот ме прави да бидам горд.
Што ме прави да бидам горд што сум муслиман?
Исламот ме прави да бидам горд.
Да, е грев и извор на сите зла во Светов.
Islam znaci pokornost na Bozjata volja!prevedigo zborot islam ....
Мики, едноставно прашање:
Дали си ти горд што си христијанин?
(фокусирај се на терминот горд, и одговори со ДА и НЕ, и не употребувај други термини)
ateis zar mislis deka ti ili jas kako obicni smrtnici mozeme da ja svatime zagatkata sveto trojstvo,ili kako isus odel po voda ili celata biblija pa togas bi nemalo nisto sveto vo nea...
vo vrska so nasite popovi mnogu dobro se znae koj se i sto se...mnogu retko da najdes pop sto ceti odgovori na toa prasanje....podobro prasaj nekoj monah
Духот е она што ти дава да размислуваш а душата ти се емоциите чуствата итн...Sega mi otvorivte uste edno prasanje. Pak e ova za MIKI bidejki samo toj znae da mi objasni i fala ti MIKI, mi go odgovori prasanjeto. Eve go ova drugoto sto ne mi e jasno: Sto e razlikata megu duh i dusa? Pozdrav.