Подобро дома или со лошо друштво?

• Креатор на темата Креатор на темата *princess*
  • Време на започнување Време на започнување
Ако толку ужасно не ги поднесувам подобро дома со друштвото што преостанало или па во најлош случај сама на нет..
Што е поентата ако заминам на одмор и си поминам најтапа на целиот свет?
За без пари(еве го тука економскиот аспект:pipi:) ќе си седам дома знаејќи дека има и бетер...

Абе јас ќе го дотерам друштвото да биде у ред... дома у никој случај не сум у најдобри односи со моите

Па зависи што се подразбира под ЛОШО друштво.. Ако се подразбира џанаци најнормално подобро дома или најди си ново друштво.. Ако еднаш тргнеш со нив стануваш како нив.. Ским си такав си!

Па зависи што се подразбира под ЛОШО друштво.. Ако се подразбира џанаци најнормално подобро дома или најди си ново друштво.. Ако еднаш тргнеш со нив стануваш како нив.. Ским си такав си!

Мислењето ти е ...... вау :)
Инаку мислам дека не се мислеше на џанаци,туку општо на друштво со кое ви е досадно.
Јас дефинитивно би останала дома,бидејки сепак е многу побитно со кој си,отколку кај си.
Парите можеш да си ги потрошеш после некое време,со луѓето што ти значат,не мора да е баш преку летото.

па дома поарно отколку со лошо друштво

Најдобро дома или надвор со добро друштво...ама многу тешки прашања за осмица.
Па надвор, да се издувам нека е и со лошо друштво, ќе си го правам кејфот.

епа сеа зависи шо се подразбира под тоа лошо друштво,али ја сум тип на чоек шо коа сум расположен можам да размрдам секакво друштво така да нз сварно:toe:
али ипак дома би останал :)

Normalno nadvorrr 100% pa ke ja razbijam taa atmosfera za drustvoto i da ne bide taka loso... ako imam loso drustvo i ne mi se izleguva so nego ke si zamienam nekoj od drustvoto-nema da se druzam so drustvo koe ne mi se dopaga:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom