Фан Клуб: Брегалница Штип

• Креатор на темата Креатор на темата falanga_stip
  • Време на започнување Време на започнување
mislim deka nema da ima promeni vo tabellta do kraj na sezonata...ke igrate baraz so milano !! ke tepate :toe:

skopje mu gostuva na Napredok,ovde vi e sansata da gi preskoknete ako normalno ne kiksnete i vie u nekoj mec

Фала на честитките!:smir:

Денес во лежерна игра против немокниот Влазними.

5-1. Резултатот беше поставен на полувреме, второто полувреме веке се играше колку да се каже дека играат.

Скопје платил некоа паричка на Дрита, но сепак ке видиме како ке се снајде против Напредок на кој му гостуваат, кој исто така и тој сака да влезе.
Така да тука ни е шансата со која можеме да обезбедиме сигурен влез во Првата Лига.
Исто така и традицијата е на наша страна која вели дека Шкендија и Брегалница секогаш влегувале заедно во Прва Лига.:wink:

Се надевам дека Напредок нема да се одкаже од аспирациите за влез во Првата Лига.:smir:

da uste e no za tvoja informacija sega si idam od utakmica samo 5-1 tepavme nisto povise a mozevme i da odeme do 10:vozbud::vozbud::vozbud:

Abe druze jas sakam povejke bregalnica da vleze,nego vestacki ekipi ko skopje,ali bas tokmu zaradi toj hristoski,nema da pobedite vo prilep,iako toj najverovarno nema ni da dojde,kako i za barazot lani...A ako dodje,togas ne smeam ni da pomislam sto ke bide na toj natprevar...

p.s: @ superstarpizza,se nadevam se gledame vo pp za 3 kola....

Cestito pobeda deneska!

Abe druze jas sakam povejke bregalnica da vleze,nego vestacki ekipi ko skopje,ali bas tokmu zaradi toj hristoski,nema da pobedite vo prilep,iako toj najverovarno nema ni da dojde,kako i za barazot lani...A ako dodje,togas ne smeam ni da pomislam sto ke bide na toj natprevar...

p.s: @ superstarpizza,se nadevam se gledame vo pp za 3 kola....

Cestito pobeda deneska!

Ама овај пат ке бидеме противници!:wink:

Би требало да се оди за таа утакмица со оглед на тоа дека уште сега претпоставувам дека Христовски нема да биде со нас!:toe:

Со подршка на Фаланга до значајна победа од 1-0 на гости во Локомотива.
Штета што Скопје го тепа Влазними.
Да се надеваме дека наредната ке ја кикснат.

Со подршка на Фаланга до значајна победа од 1-0 на гости во Локомотива.
Штета што Скопје го тепа Влазними.
Да се надеваме дека наредната ке ја кикснат.
od prilika kolku falanga otide vo sk denes??

na Shkendija mu zemat 6 bodovi :( ova e nenormalno

1.Skopje 51

2.Bregalnica 50

3.Shkendija 48

Ај честито пласман во прва лига. Ако нешто ми е мило од сите овие одлуки, тоа е што барем на две-три утакмици ќе има и противничка публика на стадион :pipi:

3 ke vlezat direktno od 2 liga :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: Pobeda nema da nastapuva vo 1 liga :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Господ ве спаси :tv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom