Фан Клуб: Брегалница Штип

realMadridfan

Madridista
Член од
15 декември 2008
Мислења
201
Поени од реакции
10
navistina mnogu sum zadovolen od navivacite i od upravata na bregalnica spored moe mislenje skendija od makdeonskite klubovi ima dobri odnosi samo so bregalnica i ve pofalim vas navivacite i fudbalerite na bregalnica za fer navivanjeto i fer igrata edinstveni ste dobrodojdeni vo tetovo koga sakate i vie i vasiot klub uste ednas cestitki i posle skendija vasiot klub go posakuvam vo prva ligaa uste ednas cestitki :P:P

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363

Толку се писмени тиа од ФММ!
Шо можеш да очекуваш од нив!:toe:

navistina mnogu sum zadovolen od navivacite i od upravata na bregalnica spored moe mislenje skendija od makdeonskite klubovi ima dobri odnosi samo so bregalnica i ve pofalim vas navivacite i fudbalerite na bregalnica za fer navivanjeto i fer igrata edinstveni ste dobrodojdeni vo tetovo koga sakate i vie i vasiot klub uste ednas cestitki i posle skendija vasiot klub go posakuvam vo prva ligaa uste ednas cestitki :P:P

Фала на честитките уште еднаш!
Кажа ја дека немаше потреба да се прогласува оваа утакмица со висок ризик, а сето тоа може да се докаже со оваа слика...

Возвратниот аплауз на играчите на Шкендија кон навивачите на Брегалница!

ПС: Фаланга немаш копирајтс, па така да зема за право да постирам твоја слика!:smir:

Член од
11 февруари 2009
Мислења
546
Поени од реакции
78
абе буљаш дете бе тие се криви за стадионот шо не чини ццц вас ви опали кецот и ви го попраја и ви заличе на нешто иначе немаше ова да го збораш:tapp:
Abe ne rekov deka oni se krivi,e sto nasiot i da ne ja napravea novata tribina pak ke bese poubav :toe:

Ти да траеш шо оти имате поубав стадион кога Беласица ја тепаме така да ...
Auu ednas ja tepavte i sega glavni ste nikogas nema da bidete podobri od Belasica svatete.:baeh:

Песимист

Добро информиран оптимист
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
Auu ednas ja tepavte i sega glavni ste nikogas nema da bidete podobri od Belasica svatete.:baeh:[/QUOTE]

Добро бе ти чим викаш така е....

Член од
19 април 2008
Мислења
302
Поени од реакции
25
Auu ednas ja tepavte i sega glavni ste nikogas nema da bidete podobri od Belasica svatete.:baeh:
Добро бе ти чим викаш така е....[/quote]

Ме боли к_р мене за твојта Беласица,а твојот комплекс е многу голем...Терај работа на твојот фан клуб

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Добро бе ти чим викаш така е....
Ме боли к_р мене за твојта Беласица,а твојот комплекс е многу голем...Терај работа на твојот фан клуб[/QUOTE]

Абе кого реплицираш, наш е тај, реплицирај го Крсто Пиперласица!:smir:

Z

ziko bt

Гостин
се најавува спектакуларно гостување на Ц.Ѕвезда негде кај февруари во Штип

Kajgana Shop

На врв Bottom