СП Хрватска 2009 - Ракомет (мажи) - генерална дискусија

Статус
Затворена за нови мислења.

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
КОј се тие идни успеси??
Во што е проблемот бе сине...ако си нервозен иди истрчај се надвор не замарај со твоите дебилни постови од 3-4 збора :tapp::tapp::tapp: и сов ет...ај не ја гледај наредната утакмица осеќам дека ти си малерот!!!
...браво момци вие сте херои :vozbud:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
За тие што мрсат муда овде...Што очекувавте бе така лесно да се добие европскиот шампион? не бидите смешни, ние по 10 год. се наоѓаме на големо натпреварување и сакате и светски и европски и бивши европски и светски прваци да совладаме...Чекајте не летајте, ако сме стигнале до овде не значи дека имаме капацитет и до финале да идеме. Тоа е тоа, толку им се можностите, и никој неможе да им замери. Во живот немаат одиграно 7 натпревари за 9 дена. Неможе на ниту еден да му се замери, заморот си го направи своето, а и во напад неможе се преку Кире. И тој е човек и тој е заморен. Како и да е и ова е супер, само да ги згазиме србите во вторник, друго ништо не ми треба. Сега да се молиме за обратно да биде, Норвешка да ја тепа Полска :pos2:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.961
Поени од реакции
50.947
Нешо као Чкембари им рекле на Војводи “Скопски слуги’’Војводи упаднале со Комити заедно и пичвајзот бил неизбежен :pos:
не го сваќајте ова ко “трагедија’’,БББ и Тоцида пред мои очи се мкљаа во Скопје на утакмицата :):)

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Osam razlike na kraju susreta ipak nije realan rezultat, jer su se Makedonci većinu susreta ravnopravno borili s Europskim prvacima.

Не е ништо страшно, премногу беше да се очекува победа, меѓутоа во Вторник треба да се изгине на терен! Победа и ништо друго!
ПС. Браво херои со Вас сме!

Член од
19 мај 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
507
Леле ама каков плачко бил тој Швабата не ми се верува:pos2: Па што не го удри судијата кога веќе тргна толку агресивно. Се попишмани си вика: Ај сеа не оштетија наредни десет години ке судат за нас да се прочистат и можда и ќе постат по петоци :pos2::pos2::pos2::pos2:

Член од
22 април 2005
Мислења
2.492
Поени од реакции
1.120
Леле ама каков плачко бил тој Швабата не ми се верува:pos2: Па што не го удри судијата кога веќе тргна толку агресивно. Се попишмани си вика: Ај сеа не оштетија наредни десет години ке судат за нас да се прочистат и можда и ќе постат по петоци :pos2::pos2::pos2::pos2:
очигледно беше дека немаше намера да го удри, само правеше драма. мене баш искулирано ми делува тој селектор и на одличен начин си го изрази својот револт

Македонеро

Домаќин
Член од
15 декември 2008
Мислења
3.503
Поени од реакции
1.894
Повредите како и утнувањето од чисти ситуации посебно во второ полувреме си го направија своето. Не знам само зошто толку се форсира Ристовски кога Ангелов брани подобро,Филип Лазаров исто така со беден процент под 40%. Требаше повеке Стоилов и Темелков да играат. Макалоски добро изигра.Овој пат судиите беа коректни за разлика од оние со Норвешка и Германија. Се на се неможеме да им замериме на нашите ракометари затоа што постигнаа историски успех.

П.С Да не знае некој за кое највисоко место ке се бориме понатаму?

Член од
19 мај 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
507
очигледно беше дека немаше намера да го удри, само правеше драма. мене баш искулирано ми делува тој селектор и на одличен начин си го изрази својот револт
Незнам мене ми е многу антипатичен (не од ова светско првенство дека ги победија нашите па сеа ај ќе го мрзам, туку одсекогаш ми бил антипатичен). Тргна со тупаница кон судијата па сега дали имал намера да го удри или не тоа не можеме да го знаеме ниту јас, ниту ти. Мислата ми беше дека се навикнати на поддршка од судиите па сега кога не ја добија беа гневни

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Повредите како и утнувањето од чисти ситуации посебно во второ полувреме си го направија своето. Не знам само зошто толку се форсира Ристовски кога Ангелов брани подобро,Филип Лазаров исто така со беден процент под 40%. Требаше повеке Стоилов и Темелков да играат. Макалоски добро изигра.Овој пат судиите беа коректни за разлика од оние со Норвешка и Германија. Се на се неможеме да им замериме на нашите ракометари затоа што постигнаа историски успех.

П.С Да не знае некој за кое највисоко место ке се бориме понатаму?
Мислам дека 7/8 место е највисоко што можеме, односно 4то место во групата.

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Мислам дека 7/8 место е највисоко што можеме, односно 4то место во групата.
така е ,у вторник играат норвешка-полска,нас ни одговара победа на норвешка и со наша победа ќе имаме исто 4 бода колку полска,и пошо нив ги имаме победено ќе играме за 7мо место со четвртиот од другата група шо е :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom