СП Хрватска 2009 - Ракомет (мажи) - генерална дискусија

Статус
Затворена за нови мислења.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Каква тепачка бе луѓе.Не сум во тек и претходните страни глеам не видов не видов дај објаснете ве молам.

Инаку вечер победа и ништо друго само тоа не спасува.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Нема никој у станица, ниту еден член на Војводи. Неофицијално чкембари немало да одат на натпреварот, ама не е сигурно и мислам дека не е точно. И дај доста е со ова веќе, ја уништуваме темава и го правиме големо за џабе.

Норвешка - Германија 16-16 за сега...

devojka111

i'm real
Член од
28 декември 2008
Мислења
1.937
Поени од реакции
148
Значи ако победат Германциве, со една нога се во полуфинале, е супер ко така, ако се најдеме ние во полуфинале ќе им се одмаздиме за поразот претходно
Инаку незнам за вас но јас имам позитивно чувство за вечерва, па вчера иако ја утнавме сите изиграа за нас , редно е да го искористиме тоа:oeoeoe:

V

Viktoranius

Гостин
Значи ако победат Германциве, со една нога се во полуфинале, е супер ко така, ако се најдеме ние во полуфинале ќе им се одмаздиме за поразот претходно
Инаку незнам за вас но јас имам позитивно чувство за вечерва, па вчера иако ја утнавме сите изиграа за нас , редно е да го искористиме тоа:oeoeoe:
Девојче германците треба да изгубат, ние да ја победиме на Данска и тек тогаш ќе сме со една нога во полуфинале.

Иначе и јас имам позитивно чувство за вечер.:)

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
19-18 водат Норвешка.
Edit:Норвешка-Германија19-20

devojka111

i'm real
Член од
28 декември 2008
Мислења
1.937
Поени од реакции
148
Девојче германците треба да изгубат, ние да ја победиме на Данска и тек тогаш ќе сме со една нога во полуфинале.

Иначе и јас имам позитивно чувство за вечер.:)
ало читај убаво, не напишав сме, туку се( мислев на германците) и на реваншот во полуфинале со нив:pos2:
а инаку ги знам сите математики не за џабе киснам на темава оваа недела:helou:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
кај глеате бе дајте да глеам и јас! :jaj:
Има една направа. Се вика телевизор. И на неа се приклучува кабловска/сателитска. Па се вклучуваат RTL, SkySports и други спортски канали :)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Краус заработи тешка повреда...леле како ја свитка ногата :S реков му отиде како на Едуардо. Може добро да биде ова за нас, психички лошо да влијае во продолжение на мечов.

V

Viktoranius

Гостин
ало читај убаво, не напишав сме, туку се( мислев на германците) и на реваншот во полуфинале со нив:pos2:
а инаку ги знам сите математики не за џабе киснам на темава оваа недела:helou:
Упс моја грешка:) И јас киснам цело време и веке се збркав сите математики ги испобркав. :pos2:

И сеа пак знам дека ништо не знам .....

Г

Грејвдигер

Гостин
На DSF мислам дека ги дават швабите, ме мрзи сега да вклучувам телевизор :)

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Ипак сум за швабиве нека се први норвешка ако има 6 бода ние не идеме а и да сме први или втори не ми праи голема разлика Франција-Хрватска и од двете ќе изгубиме.Занче борба за бронзен ќе биде меѓу првиот и вториот група.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom