СП Хрватска 2009 - Ракомет (мажи) - генерална дискусија

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Знае ли некој која Хрватска програма ги има откупено прават за ова СП.

Денешнава утакмица не ја пренесуваа ниту ХРТ1, ниту ХРТ2, ниту Нова ...

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Се спрасија хрватите..добри се кореа многу ги потценија..го пишан најдобар стрелец Кире Лазаров :tv:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Тешко излезе на крај Хрватска со кореа, малку имаа и помош од судиите но затоа е домашниот терен:helou:

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Знае ли некој која Хрватска програма ги има откупено прават за ова СП.

Денешнава утакмица не ја пренесуваа ниту ХРТ1, ниту ХРТ2, ниту Нова ...
RTL мислам

m.marko21

-STR8-
Член од
16 мај 2008
Мислења
1.177
Поени од реакции
75
Дечки како заврши хрватска? и дајте некоја web страна ако има за светското првенство ракомет да гледам разултатите ако има и ако знае некој :wink: и утре во колку е Македонија и на сител или на сител 3 е преносот? зошто денес хрватска ја немаше на никоја програма од кабловската :nesum:

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Цццц Бог да чува. ХРТ се живо и диво откупува, СП во ракомет кое се одржува во нивната земја не го откупиле ... :nesvest::uvo:

Btw тејнкс Друже за инфото. :wink:
np.повели другпат
Дечки како заврши хрватска? и дајте некоја web страна ако има за светското првенство ракомет да гледам разултатите ако има и ако знае некој :wink: и утре во колку е Македонија и на сител или на сител 3 е преносот? зошто денес хрватска ја немаше на никоја програма од кабловската :nesum:
тепаа хрватите 1 разлика,МАКЕДОНИЈА утре игра од 19:30 на сител даваат
хрватите на DSF ги даваа мислам,а за линк друг нека ти најде ме мрзи да барам сеа
pozz

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.622
Поени од реакции
59.469
Импресиониран сум од Корејците. Иако навивав за Хрватска на крај ми беше жал што не освоија барем бод, а беа близу и до победата. Многу убави акции сработени на тренинг кои имав впечаток дека со врзани очи можат да ги одиграат. Цепелини, суви листови, најразличен репертоар на удари. Секоја чест!

Кај Хрватите разочара атмосферата пред се, театарска, се додека не сватија дека Кореја е и тоа како сериозен противник па се подразбудија. Сплит дефинитивно не е ракометен град, во Загреб ќе биде поинаку за Хрватите, а денешниов ден можеше скапо да ги чини. Веројатно и притисокот кај домаќините си го направи своето.

Ова треба да е поука за нашите, како што можеме да изненадиме, можат и да не изненадат. Нема да биде лесно со Тунис. Се надевам дека ќе играме ослободени од притисокот, како Корејците денес. Само на таков начин можеме да направиме ракометен бум.

Штета што немаме асален пренос и саглам коментатори за да уживаме дополнително во преносите, ама барем нема да биде Видевски кој 80% од мечот ги коментира судиите, 15 % статистика а најмногу 5% одат за тоа кој на кого му ја подал топката. Денес коментаторите не кажаа ни збор за судиите, а кога играме ние не трујат на секоја досудена топка против нас. Макар што тоа е помалку важно.

Едвај чекам да почне...

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.342
Поени од реакции
2.235
Tesna pobeda na Hrvatska tesko im odese ovie Korejcite jaki be :)

Kako i da e jas nesto da prasam dali na nasata programa mtv1 samo ke emituvaast nasi natprevari ili drugi ke davat, gledam utre igre Francija pa pisese vo 20:30 dali ke ja davaat ?
Znae nekoj ?

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Дали видовте каква организација и каво отварање имаше од страна на хрвативе? На канл 5 вестите дописнокот кажа дека секое мало дете знае дека има светско првенство што се одржува во нивната земја. И пка нека каже некој дека вмро биле патриоти. имвме историска шанса да се промовираме пред светот ама они се покажаа дека не им значи макеоднија ништо. Мора ова да го напишам затоа што навистина ме болеше кога гледав како хрвативе направија спектакал на отварањето. И супер сала имаат со четири трибин а не нашата со три.

многу убаво изгледа салава во Пореч.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
ЗОТЕ, нека ти биде последно ова со партииве. Политика во теми за СП/ЕП или било што нема да трпам додека сум модератор тука. Наредно спомнување на ВМРО/СДСМ/ДУИ и тако даље ќе резултира со бан.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.622
Поени од реакции
59.469
Дали видовте каква организација и каво отварање имаше од страна на хрвативе? На канл 5 вестите дописнокот кажа дека секое мало дете знае дека има светско првенство што се одржува во нивната земја. И пка нека каже некој дека вмро биле патриоти. имвме историска шанса да се промовираме пред светот ама они се покажаа дека не им значи макеоднија ништо. Мора ова да го напишам затоа што навистина ме болеше кога гледав како хрвативе направија спектакал на отварањето. И супер сала имаат со четири трибин а не нашата со три.

Дај бе не тролај тука оди на политика таму оправај ги тие работи.

ЕДИТ:

Sorry модератор, ме престигна, во исто време пишавме.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.425
Поени од реакции
16.727

Ај добро што мешаш сеа Светсково за мажи у Хрватска со организацијата на Европското за жени кај нас. Нема смисла и никаква цел ова што го кажуеш.:toe:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126

Абе брате, има многу разлика од првенство за мажи и жени. Кога се во прашање првенствата во машка конкуренција, многу поголем интерес има од јавноста, и многу повеќе следат отколку кога играат жени (не велам дека не се гледаат првенствата во женска конкуренција). Сепак не можеме да ги споредиме Хрватска и Македонија. Македонија во никој случај неможеше да вложи пари колку што вложи Хрватска, посебно не во оваа економска криза што го зафати целиот свет, едноставно неможе да си го дозволи тоа. Организација во Хрватска е прекрасна, ама атмосферата што ја прави публиката неможе во никој случај да се спореди со таа што ја направивме ние овде (а да се играше првенство за мажи овде ќе беше уште појака атмосферата, и тоа бевме дупло помалку отколку што беа тие денес). Навиваат како жени таму, овде неможеше свирчето на судијата да се слушне од атмосферата што ја направивме. Како и да е, неможеме финансиски да се споредиме со нив.

Он топик:
Се спасија хрватите, корејците покажаа дека не се наивни и дека се меѓу најдобрите на ова првенство, за разлика од Хрватска која изигра катастрофално на оваа утакмица иако победи. Верувам дека во наредните утакмици ќе ги среди Червар. Останува утре сите да ги бодриме нашите, во кој имам верба зошто имаме одличен тим. Него друго сакав да прашам, ако знае некој нека ми каже дали има и ако има колку што се заминати од овде за Хрватска, зошто знам комити правеа планови да идат, па ме интересира дали отишле.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom