Епа тоа викам и јас... Значи некој од нив го сменал стилот, така? Не може металец да оди на шмизлички места и кафулиња - прво нема да го пуштат, исто како што не можеш да натераш шмизла да седи на трева... Тогаш не е повеќе шмизла и тој не е металец ако се облечи кремски...Јас пак имам пример кај што металец и шмизла и ден денес одат и тоа се супер им е.Не рекле за џабе кога се сака се се може.
Ако се согласуваат убаво,ако има слога во врската,ќе се договараат за тоа кај ќе се излага и следствено ќе знае женската дека ако таа вечер се договориле да излезат во парк да не се облака у бело.Местото на излагање и стилот на музиката што го негуваат партнерите е најмал проблем за успешна врска.
Епа тоа викам и јас... Значи некој од нив го сменал стилот, така? Не може металец да оди на шмизлички места и кафулиња - прво нема да го пуштат, исто како што не можеш да натераш шмизла да седи на трева... Тогаш не е повеќе шмизла и тој не е металец ако се облечи кремски...
А тоа да. ако се сака се се може. Но под услов едниот да се откаже од својот стил...
Прво не може затоа што нема да го пуштат! Си видела металци во елитни кафулиња од типот на Картел, Инсомниа или што ти ја знам... (зборуваме за искачање, не за денски на кафе)... ЈАс искрено не...Никој не го сменил стилот...секој со својот стил ама излегуваат и таму и таму...
Зашто не може металец да оди на шмизлински места?
Прво не може затоа што нема да го пуштат! Си видела металци во елитни кафулиња од типот на Картел, Инсомниа или што ти ја знам... (зборуваме за искачање, не за денски на кафе)... ЈАс искрено не...
Хух колку невистина, каде сакам можам да одам иако сум скинхед, кој ќе ми забрани? Само ги двиткувам панталоните да не се познаваат многу мартинките и то е то сеа повеќе кремци носат трегери па зш па ја да не?Прво не може затоа што нема да го пуштат! Си видела металци во елитни кафулиња од типот на Картел, Инсомниа или што ти ја знам... (зборуваме за искачање, не за денски на кафе)... ЈАс искрено не...
Епа не мора да излагаат у толку елитни кафиќи,нека излагаат на помалку шмизларски места,ама сепак доволно шмизларски што го задоволуваат вкусот на шмизлата.И плус ако толку и се иде на шмизлата у Картел,ќе излезе вечер-две сама со другарките таму,ако до толку не пуштаат металци таму.Прво не може затоа што нема да го пуштат! Си видела металци во елитни кафулиња од типот на Картел, Инсомниа или што ти ја знам... (зборуваме за искачање, не за денски на кафе)... ЈАс искрено не...
Ова чисто се сомневам пошо ги знам менаџерите таму и нивниот став. Не пуштат ако немаш резервирано, а не така! Биди сигурен.Тоа кажи му на некој што не знае кај е инсомниа...Хух колку невистина, каде сакам можам да одам иако сум скинхед, кој ќе ми забрани? Само ги двиткувам панталоните да не се познаваат многу мартинките и то е то сеа повеќе кремци носат трегери па зш па ја да не?
Во инсомниа сум бил таке облечен и замисли влегов а пази партнерката беше Металка
А за во Охрид да не зборувам Немо, Д Дак Кафе, па се до Сараиште сегде влегов Ако им платиш на врата влезница ќе си влезеш до душа Немо беше бесплатно
Е сеа незнам зошто ме примија внатре можеби сум им бил посимпатичен од кремците или икс причина? - и пак пак со металка бев
Ако те гледаат како пара тогаш ќе те примат секаде и секогаш
Пис? :smir:
Па добро само за металци во Скопје зборуваш или општо?
Или само во Скопје има металци?
Далеку од факт е дека едниот ако го смени стилот функционира врската.Може на тие што ги даде за пример не им успеало,ама на други им успева.Ако девојката го сака партнерот,ќе се откаже од една вечер излегување во елитното кафуле,и ќе излезе утредента во истото без дечкото,пошто нели не можеш да излагаш постојано со дечко секогаш и секаде.п.С. Не знам зошто толку спориме, факт е дека ЕДНИОТ барем ако го смени стилот функционира врската. Инаку нема шанса.
Епа тоа викам и јас... Значи некој од нив го сменал стилот, така? Не може металец да оди на шмизлички места и кафулиња - прво нема да го пуштат, исто како што не можеш да натераш шмизла да седи на трева... Тогаш не е повеќе шмизла и тој не е металец ако се облечи кремски...
А тоа да. ако се сака се се може. Но под услов едниот да се откаже од својот стил...
Госпоѓице АУРОРА, ако си ти фуфица, кремка, шмизла, уфирцана од веѓи до ноктите на нозете, и влагаш или шеташ по кафулиња, од типот Инсомниа, Картел, и лелеле бејби вчера кај бев, и имаш кремац дечко океј, али не значи дека тип металец, металка , неможе да има нормален живот со некој др, партнер, , спротивностите често пати се привлекуваат, и функционираат беспрекорно , се е договор и разбиранје меѓу партнерите,
Зш металец да не го пуштат на шмизлички места и во кафулиња ?
Има нешто различно од другите освен стилот на облекување или видот на музика што го слуша ? Ма шо се замарам бе, металец како прво нема да падне на тоа ниво да отиде на кремско место. Извинете кремци ама No hard filings. ( Не ми замерувајте ако не се пише Filings така ама англиски имам двојка )
Аха и каде застанав ? Да, значи имам другар кој што е тежок рокер или металец што е без разлика не се разбирам многу, а има нормална девојка што слуша секаков вид на музика, и тоа не им пречи за да имат супер врска.
Значи ако постои љубов меѓу двајцата ќе бидат среќни, без разлика дали се металци, дрвари и слични срања.
Cao PES