Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
со тате ќе идат децата тоа е факт не може една курва да ми ги земе децата,та ќе се омажи и после нека прави колкууууу сака,овие што се моји мои се
со тате ќе идат децата тоа е факт не може една курва да ми ги земе децата,та ќе се омажи и после нека прави колкууууу сака,овие што се моји мои се
Ко за бонбони муабетов. Едно мене, едно мене, едно мене, ти мрш други најди си.со тате ќе идат децата тоа е факт не може една курва да ми ги земе децата,та ќе се омажи и после нека прави колкууууу сака,овие што се моји мои се
Не велам дека таткото нема апсолутно никакво право да одлучува. Ама по кој било основ на светов, за било што, од бременост, до абортус, до раѓање... Си одлучува таа. Кенкајте колку сакате, се` додека сите промени се одвиваат на сметка на туѓ, во случајов нејзиниот организам, се` додека таа го носи, и таа го раѓа можете да си се сликате. Да не го споменувам емоционалниот дел. Мала работа е да 9 месеца да имаш друг во тебе? И се` додека сте мажи, нема да ја имате можноста ни одблизу да почувствувате како е. Жалам. Дали горниот, дали природата... Ве зезнале тука.
Немој бе.А таткото не можи да напрај други деца а?И кој рече дека причина за развод мора да биди неверството и тоа баш на жената?И ај да не завлегвам во друга тема,ама да ги гледаш случаите кога мајката починала,па таткото морал да ги гледа децата,ќе забележиш дека одма ќе најди друга жена,а не ретко и ќе ги запостави децата.А да е обратно,таткото да починал,мајката ретко носи друг маж во куќата,туку продолжува сама да ги гледа децата со сите сили.со тате ќе идат децата тоа е факт не може една курва да ми ги земе децата,та ќе се омажи и после нека прави колкууууу сака,овие што се моји мои се
па добро мајката ќе сака да се омажи тој другиот можеби нема да сака туѓи деца,така ќе се заеба и мајката.
ако дојде до такво нешто пак исто ќе речам децата ќе останат со мене.![]()
....И што ако сум крива за разводот,на сила неможеш да одржуваш брак ,но тоа незначи дека децата неможам јас да ги земам.
И која е границата за поспремен родител,каде ја гледате вие?
Ако јас се прашувам, спремен родител нема да се доведе до развод дереџе.
Ако јас се прашувам, спремен родител нема да се доведе до развод дереџе.
Па добро...можда и ти ќе сакаш да се прежениш, а таа твојата нема да сака туѓи деца...и што тогаш?
И на крај сепак не си ти тој кој одлучува каде ќе останат децата по разводот така што џабе ти е се...![]()
... Но со твојава констатација не би се сложила само од еден аспект.По претпоставка ,спремен родител не би дозволил развод во смисла дека не би стапиле во брак воопшто додека не сме спремни родители...или на нешто сосема друго упатуваше?
Луѓето се менуваат,она што денес е реално и соодветно за правилен избор,утре добива нова димензија ,а со тоа и целиот развој на иднината.