Шокантно

• Креатор на темата Креатор на темата Nemiseverue
  • Време на започнување Време на започнување
ШМЕКЕР ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ!!!!!!!!!!!!!
ШМЕКЕР НАЈГОЛЕМ ПАТРИОТ!!!!!!!!:zver::olee::olee::olee::olee:
Da bi mozel da se involviram i u politikata...Kako sto imam kazano vo nekoi moi poranesni postovi za da ja shmeknam Dora Bakojanovska...mame i ebam grda klimaktericna zena ic nejkam da ja shmekam ama za mojata drzava i mojot narod u sekoe vreme

Epa src..imav jas avatar svoj nekoi dve nedeli kade sto mozess da mi gi vidishe ocite ama ne sakav premnogu da se istaknuvav pa se odluciv za ovaa slika koa bev na odmor u turcija:)

Да, да...мислам дека ми текнува на аватарот, ама со оваа слика мислам дека многу помеќе ќе шмекаш....шала
Поздрав

Шмекер, ти да не си реинкарнација на овој Шмекер што починал?

Ако да, веднаш да си ги сокриеме мајките, сестрите, братучетките, девојките итн... Да не ги опашеш онака на минување, по грешка... ;))))))))))

Шмекер, ти да не си реинкарнација на овој Шмекер што починал?

Ако да, веднаш да си ги сокриеме мајките, сестрите, братучетките, девојките итн... Да не ги опашеш онака на минување, по грешка... ;))))))))))

фала што ме потсети од денес па натака сите нив у карантин

Vidi sega vaka Kruser jas nikogash ne opasuvam po greska...sve e so namera..Nema potreba da si gi kriete rodninkite jas samo mozam da im go napravam zivotot posreken:):)

Vidi sega vaka Kruser jas nikogash ne opasuvam po greska...sve e so namera..Nema potreba da si gi kriete rodninkite jas samo mozam da im go napravam zivotot posreken:):)

Така? Еј па супер... Имам една да која и` треба мажење... Каде да ти ја пратам? :helou:

ajde ajde bez smeenje sve sto e slobodno od familija osven majkite sepak imam pocit tie vwe rodile podajte navaka nakaj shmekerot aj...aj da ne se karame aj..

Dosta bese...idam na zasluzen odmor...dosta bese kajgaana...avtobusot mi trgnuva za nepolni tri casa...idam da shmekam crnogorki i se sto ke mi se najde zensko po pat...pozdrav do kajgangii ako me nema ne znaci deka pak sum umrel samo da se razbereme:)..na zasluzen odmor sum pozdrav:)

Шмеќер кога ке се вратиш од Црна Гора, чекаме детален извештај за твојот одмор ( и шмек btw ) :vozbud::vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom