Зоран Заев приведен!

• Креатор на темата Креатор на темата SV-Strange
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ова е обид на прикривање на коалицијата помеѓу ДПМНЕ и ДУИ. Се сеќавате на изјавите на Грујо дека ако коалицира со ДУИ дека би бил преавник? Се ближат локани избири и тоа можеби превремени што не би си го дозволила ниту една демократија!
Заев се сметаше за наследник на Шекеринска, па очигледно е дека Грујо полесно му е да ја убие, одошто да се бори со конкуренцијата.
ДПА го напушти парламентот. САСМ го напушти исто така. Е па сега нека види Грујо каква политика води. Вивееме во 21 век, треба да владее демократијата а не диктарура!

So ima tva vrska be so koalicijata i so kriminalot :tapp::tapp::tapp::tapp::tapp: ne se praj GLUP, ako nekoj treba da zabelezi na koalicii toa e na SDSM bidejki vo 2002 ja dogovorija vojnata i posle pravija vlada i za tva kjuti ne mesi babi i zabi

Ни европа,ни нато....Ништо,ништо !Со овие ѓупци НИШТО !!!!:(:(:(И сега ќе го пуштат и што направиле,се испезиле ?Ц.ц.ц.ц ПРОСТИ СТЕ ВМОРОВЦИ ПРОСТИ СТЕ !!!

Туфф туфф.... толку врева за што?

Ако е невин ништо нема да биде, неможат лошите вмровчиња да го наместат за 70 милиони евра, што е многу многу е.

Башка каков е тој притисок врз Судството со партиски протести?

Заев мора на распит и тоа е се’ :toe:

Detence malenko u Evropa i Nato se ode bas taka so borba prtiv korupcija i kriminal ama malecok si oste da gi svatas tii poimi, i jas sm protiv takvi spektakularni apsenja ama ak si kradel treba i da odgovoras

Ајдеее високи политики.
Абе градел на туѓо земјиште или не ?
Имал уредна документација или не ?
Има злоупотреба на функција или не ?

Математиката мене ми кажува дека дечкиве направиле дубара и добро заработиле.

Едино уставен амадман да се даде, градоначалниците на СДСМ да не смеат во затвор да одат, зошто без нив општината ќе пропадне и луѓето ќе умрат за леб.
Нели они кога не се на власт, стално има црни сценарија.

И јас сум за распит...Да го викнат,нека оди на распит....Ама такви глупости....Ајде сега ќе одиме на работното место ќе снимиме...Ќе го снимиме пред судот,ќе се ситиме на тоа што го притворија...:nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest:

fala bogu i na nego mu dojde krajot i sega ke go pase biko i toa ubavo ke go napase

Туфф туфф.... толку врева за што?

Ако е невин ништо нема да биде, неможат лошите вмровчиња да го наместат за 70 милиони евра, што е многу многу е.

Башка каков е тој притисок врз Судството со партиски протести?

Заев мора на распит и тоа е се’ :toe:

Заев, братот можел да оди на распит и без холивудско апсење.
Ти го подржуваш овој начин.

Забава на народот му треба овие денови, забава.
Најдобрите забави ги прави Горде, а Иво им пишува покани на гостите.

Ни европа,ни нато....Ништо,ништо !Со овие ѓупци НИШТО !!!!:(:(:(И сега ќе го пуштат и што направиле,се испезиле ?Ц.ц.ц.ц ПРОСТИ СТЕ ВМОРОВЦИ ПРОСТИ СТЕ !!!

Возраст: 13 ako e tocno ova,......spored vozrasta forum politika i vsti bi trebalo da ne te tangira. mozebi gresam ama mene na 13 godini me zanimase dali ke se sobereme za basket.
e sega ako veke si dosol na diskusija ..kazi mi ti patot vo evropa dali vodi so anamnezi kon kriminalni dejstvija?
dali nekoj sto e clen a uste poveke vo rakovoddstvo na odredena partija treba da e amnestiran od krivicna odgovornost , se razbira dokolku ja napravil?

капитализам(либерален)= 10% богати,90% беда,
социјализам(самоуправен)90%средна класа 10% беда а и ако сме кај пазарното стопанство признавам само скандинавско
немам коментар.... заостанати во време и место, имало уште шо свршуваат на комуњари

Еејјјјј што се дешава у таа Македонија ејјјјјј ГЛУПОСТИ ....
Златен Чоек ... ццццц:tapp::tapp:
Е вака не се влегува во Европската Унија ....:tapp::tapp:
Златен човек??? Во ЕУ сигурно не се влегува со криминал, но не и со спектакуларни апсења пред камери...

Мафо кој ти е идол гарурамон или пикачу???

Ако беа 5-6 канализации и тротоари оК...Струмица за Велес е Лондон...И за сите други градови,ама тоа е....:bip:

Мали ај не јади трици, додуша што можам повеке да очекувам од 13 годишноо детенце:uvo:

Абе ај јадејте ми ......Јас имам јузер на форумот,ќе пишувам што сака ќе пишувам каде сакам...А вие можете да ми ги читате постовите и да ми реплицирате...А за другото има модератори и администратори....А идол ми е ....Ај ќе ти кажам друг пат...се**

Ikona ne se stanuva so nasadeni 10 palmi, 3 fontani i poploceni 1 km trotoar. Tuku siroti strumicani, im ja ispraa glavata so toa fontanite.

Браво мајсторе, само да те надополнам, да ставиме уште 5 палми, 4 фонтани и еден кружен тек, и како капак на се, поплочениот 1 км тротоар е долж трговскиот центар Глобал :helou:
Јас сум од Струмица, можеби ке очекувате да го бранам но ГРЕШИТЕ, вистина е тоа дека е "најдобриот" градоначалник кој го имал градот воопшто, НО ако направил проневера и криминал ТРЕБА да си одговара пред судот - фала Богу нели?:smir:

Абе бегате сите сте сељаци , до вчера заев го праваате цар сега тука сите против нега , мрш ај градо ни го направи париз од такви как вас ке пропаднаме ... ЕДЕН Е ЗАЕВ

Кога веке браниш комуњари, смени си го АВАТАРОТ :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom