Адресар

• Креатор на темата Креатор на темата *princess*
  • Време на започнување Време на започнување

*princess*

..SiMpLy GorGeOuS..
Член од
17 февруари 2008
Мислења
747
Поени од реакции
21
пред некој ден незнаев каде се наоѓа една фирма, па оттаму падна и идејата да најдам место каде ќе можам да ве прашам...но, добро се снајдов..........Како што кажува насловот, ова е место каде можете да се информирате за некои улици, продавнички или било што чијашто локација не ви е позната..........па повелете..:smir:

еве ќе ја искористам и темава да прашам--кај се наоѓаат продавнички за материјали за изработка на накит? ја знам само таа кај соборна..знае некој????????

еве ќе ја искористам и темава да прашам--кај се наоѓаат продавнички за материјали за изработка на накит? ја знам само таа кај соборна..знае некој????????

Има уште една позади ТЦ Беверли Хилс :)

Кај е ТЦ Плаза во Скопје?Ми треба одговор вечерва, плс...:tapp:

Имаш една кај зградата на QBE Macedonia, т.е. бившо ЗОИЛ-Осигурување Македонија. Дуќанот се викат „Монистра“. Еднаш едно чупе одтаму си купи клештички, баш знам...

ТЦЦ Плаза е иначе:)
Се наоѓа на семафорите после рекорд, Бинго има нешто ово оно и пишува таму горе ќе видиш

ПОзади мцдоналдс, во центар.
Спроти малага (слаткарницата ) и БЕКО полициската станица -преку улицата.
спроти ВЕРО (во центар) и министерство за финансии
по улицката сто води од пошта кон собрание
partizanska
БЕКО***малага****| |***********| |
___________ __ ___| |___________ | |
___________ _______ ____________POSTA
тцц плаза *| |v****| r |
*********| |ero**| e |
********* ****MC| c |
********* ******| o |
********* ******| r |
********* *****| d |

Фалааааа!!!Се надевам дека утре ке се снајдам.Ако чуете дека некој се изгубил, јас сум.:vozbud:Зезам.Супер инструкции, верувам дека ке се снајдам според објаснувањата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom