Кога би биле дух?

• Креатор на темата Креатор на темата Тикви4ка
  • Време на започнување Време на започнување

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
Еве да речеме дека сте станале духови
што би правеле?
мислам настрана тоа би помагале и бла бла ствари...

јас лично ко би била дух би му се закачила на некого и би го следела.. би му шепотела дека вечно ќе сме заедно.. ќе му се појавувам од нигде никаде.. ќе учествувам во плановите што си ги праи...
ќе ме снемува и таман мислел се откачил од мене ќе му се појавам и ќе му терам бош муабети..

или во парк ќе си седам и некој ко ќе поминува а при тоа нема жива душа на увце би му шепнала: не бегај

Кога би бил дух.. не би правел работи поврзани со љубов ... би правел нешто што ме интересира ... на пример ... НАСА оди на месечината и јас со нив :vozbud:. Ова го дадов само како пример, нешто кое ме задоволува и исполнува :) :kesa:

Би ги плашел тие скептиците што викаат дека не постојат духови...значи сам себе би се плашел.
Ќе сталкувам по улиците и ќе ги плашам исто така женските што малце покасно се враќаат од дома.
И уште ми текна би отишол на Водно знаете кое време и се разбира освен што ќе гледам ќе ги плашам на сред работа муахахахаха.
Би играл покер со останатите духови.
Ќе дигам женски миниЌи...

абе целава работа не ми е негде слична со тоа што ќе правам ако сум невидлив-имаат допирни точки.

Јас се ќе сум низ купатилата кога ќе се бањат некои девојчиња или некои тетки. :vozbud:

има да ги побркам на сите тие шо ме нервират

Еве да речеме дека сте станале духови
што би правеле?
мислам настрана тоа би помагале и бла бла ствари...

јас лично ко би била дух би му се закачила на некого и би го следела.. би му шепотела дека вечно ќе сме заедно.. ќе му се појавувам од нигде никаде.. ќе учествувам во плановите што си ги праи...
ќе ме снемува и таман мислел се откачил од мене ќе му се појавам и ќе му терам бош муабети..

или во парк ќе си седам и некој ко ќе поминува а при тоа нема жива душа на увце би му шепнала: не бегај

кога би се слушал гласот на духот :P

Иначе кога би бил дух ? хмм би се решетувал и би ги посетувал на оние кои ми значат нешто...
И да секако би уживал во некои посебни работи би го шетал светот и мн мн како што спомна некој НАСА би се плеткал таму некаде...
И дефинитивно сакам да бидам добар дух не би сакал никому да наштетам :P:smir:

Ќе му излезам на АЛи Аhhhмети и ќе го умрам од страв :D

Значи голема желба ми е да ги гледам комшиите на сред онаа работа, до сеа сум ја имал честа неколку пати да ги слушам па оваа вештина би ја искористил да видам и на дело дали комшиката стварно сквирта :vozbud:

Би сакала како Каспер... Пак не некое време да станам човек и така да играм танго со некого и да бакнам така некого и да поминам вечер така со некого и потоа може повторно задоволна дух да станам :pipi: :toe:

Ќе пробувам да се видам у огледало,ќе пробам да се туширам и ќе замаглувам стакла.

Ако има некоја што ми се допаѓа, ќе и` влегувам на сон и ќе и` велам дека сме створени еден за друг, додека не поверува.

Ако некој ме нервира, ќе му влегувам на сон и ќе го нервирам секоја вечер, за да не може да спие како што треба.

ла еспаљола... муабетов е за зезаље.. не завлагај во романтики

Прашањето беше „кога би биле дух?“ и мене прво ми текна тоа што го напишав и затоа го напишав. На некој работа за зезање му иде да напише, на некој романтика на друг нешто трето и така...

Секој ќе пише во зависност на она што му се дешава во моментот и во зависност од неговата личност- психологија...
Патем... Ја и романтичар сум затоа и ваков пост ништо чудно за мене :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom