Bratot
Стоик и Машкртник!
- Член од
- 27 јануари 2007
- Мислења
- 17.089
- Поени од реакции
- 4.499
Сега е игра на зборови Мац)), нечини така, квази навреди од типот “подобро се снаоѓаш во политика, не ти е тука местото“?Иронијата е дека ти не очекуваш признание,туку сам си го имаш дадено веќе одамна.
Зашто инаку би се ставал над друѓите,и би навредувал други Македонци кои биле на одмор во Грција?
На крај,тоа е твоја перцепција,ако веќе излезеш во јавност со неа,треба да мислиш дека ти имаш некакво право некого да судиш.
А од каде излезе тоа право,да го има било кој од нас,сигурно имате теорија.
Другиот дел од муабетот.
Не изнесуваш што си правел,да не собираш поени.Но,со самото нагласување на тоа,веќе собираш поени,а неизнесувањето факти,испаѓа само како наметнати зборови,без никаква поткрепа.
Бидејќи,ако јас кажам дека сум правел нешто во името на сите Македонци,потоа би напишал што е тоа.
Зашто сепак,се е до перцепцијата,а ти може да грешиш.
Може и јас да грешам.
Но сепак,јас не ги проповедам моите аверзии врз другите,така и да грешам,not a big deal.
Ти,ги осудуваш луѓето.
Затоа,изнеси факти,да разгледаме од каде тоа право.
И бидете на ниво на дискусија,офтопик постови како...те фаќаме на кондиција и квази-навреди како "покажи немоќ"...само ја покажуваат вашата немоќ во очите на другите,ништо повеќе.
Или.... ќе искористуваме позиции на форумов.
Има членови на форумов кои лично многу добро ме познаваат. Доколку сум лажен лик, со “аватарчиња“.. (квази навреда? ) во секој момент било кој од нив може да ме понижи пред сите.
И доколку се фатам на твоево оро, ќе испадне дека се докажувам, фалам и правдам за она со кое што сум допринел. Немам намера, имам свој принцип и ќе се држам до него.
Навреди од моја страна немаше кон никого.
Невидов ниту еден повикан на темава како “предавник“, туку сами одговарате, дали некој се пронашол..негова работа.
А “осудениците“ ..од моја страна нели, не би постоеле како такви
..доколку не оставиле причина.