- Член од
- 23 март 2007
- Мислења
- 2.370
- Поени од реакции
- 62
А зошто воопшто ти нешто би помислил за мене? Дали тебе нешто лошо или добро ќе ти се случи, доколку јас решам да појдам таму или на било кое друго место и правам што сакам и како сакам?
И уште еден човек тука кој мисли дека е посебен и предодреден да им кажува на другите нешто што веќе го знаат. Ние сите сме неписмени, па ајде ти се најде паметна да ни кажеш да си ја сакаме татковината т.е. да ги мразиме Албанците, Турците и се` друго што не се води како Македонец. Тоа за тебе е патриотизмот, па еве без грам култура и соодветно да ти вратам ... ти немаш појма што значи тој поим. Ако беше барем малку учена, ќе знаеше барем за што се зборува на темава, ќе можеше да не забегаш оф топик и ќе знаеше дека тоа за што зборуваме апсолутно нема врска со твојот страшен гнев кон сите други вери и националности.
А за болдираното ... од што нема поврзаност, неможам да го сфатам. Башка, многу ти се коси со следново:
Значи, претходно цел пост посвети на омразата кон Албанците, а потоа испаѓа дека толку ги сакаш, што дури им завидуваш. Реши се ам.
И уште ова. Пак ќе ја отупам со омразата кон својот народ, но морам. Ти не си патриот дека ме мразиш мене што не мислам како тебе, но јас сум, зошто тебе и таква те сакам, дека сепак си Македонка.:smir:
Не мислам ни дека сум посебна ни предодредена...Воопшто не се чувствувам така....А дали си ти предодредена мене да ми кажуваш и судиш колку сум учена?