:pos2::pos2::pos2: Чуден критериум си имала беВиди сега мене лично Бред Пит не ми е убав ама ја сваќам поентата на прашањето.За мене е многу важно како ќе се постави некоја личност и каков впечаток ке остави.
Еве едно мое искуство.Пред некоја година ми се свиѓаше едно дете,убаво беше според мене ама не го познавав и немав никаков контакт со него.Кога дојде ред да скршиме два реда муабет и кога му го слушнав гласот:nesvest:
Имаше тенок,речиси женски глас.Ете јас не можам да си замислам да бидам со машко кој има тенок глас.
Значи не е изгледот најважен.А јас нагласив уште во првиот пост дека не се работи само за дилема,карактер или изглед.
Да првиот впечаток го остава изгледот,ама во никој случај не е пресуден.

Значи пак за да му пријдеш на некој пресудна била неговата убавина. А дали некогаш ке му се приближиш на некој грд???
Нема. А ако не се приближиш со него нема да го осознаеш ни неговиот карактер. Значи џабе му е на него, карактерот, кога никоја нема да му се приближи. Барем никоја од оние кои се многу убави, за кои копнее секој маж

Значи поентата ми е. Не дека изгледот е најважен, ама ако нема физичка привлечност меѓу двајца, тогаш врска воопшто и нема да има. Просто ко грав