Најдобар центар во Македонија и во светот?

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
spored mene vo Nasava liga so igraat vo MAkedonija e Donald Cole a vo NBA sega za sega e HOward a za nekolku godini ke bide Bynum od L.A :)

bb[noone];1799971 напиша:
spored mene vo Nasava liga so igraat vo MAkedonija e Donald Cole a vo NBA sega za sega e HOward a za nekolku godini ke bide Bynum od L.A :)

Треба да се пази и на Грег Оден , а за Бајнам...па да :)

Тим Данкан, а за кај нас иако не е класичен центар, без конкуренција не само центар и најдобар играч убедливо Доналд Кол

Hakeem "THA DREAM" OLJUWON
Dikembe Mutombo
Alonzo Morning
Patrick Ewing,od ovie novive DWIGHT HOWARD.

кај нас мислам дека Станковиќ е најдобар центар, а за во NBA мислам Шек е уште број 1 ... а Оден ке биди еден од најдобрите ако не продолжат да го мачат повреди

Најдобар центар е Хауард...може и Бош(ако поише му лежи крилен!)

кај нас мислам дека Станковиќ е најдобар центар, а за во NBA мислам Шек е уште број 1 ... а Оден ке биди еден од најдобрите ако не продолжат да го мачат повреди

Лелелелеејјјј, не ми го спомињај жити мене....Прво да почне да игра па ќе може да влезе у конкуренција за да биде...

А за Шек, не мислам така...Мислам дека Хауард владее, пред некој ден имаше трипл-дабл со блокади а за Оден ќе видиме, само да се чува од повреди па за 2,3 години може да има одлично ривалство со Хауард...

najdobar vo nba dwight howard zaedno so nego i yao ming,a od makedonija nema bas taka nekoj izramneti se site:D:Dtaka malku podobar spored mene toni simic:helou:

а за во NBA мислам Шек е уште број 1
Не баш. Ако имаат 3 натпревари во неделата, Шекил завршува 2 од нив со помалку од 10 поени, го чуваат за '' најважниот натпревар во неделата '', но да, сеуште може да се носи со секој центар во лигата, и ако е инспириран тотално да го надигра.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom