Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како го заборви Basile, инаку Андерсен потпиша на три години...изгледа му стана ладно во Москва..Наваро,Андерсен,Гарбахоса,Касун,АКер,Лаковиќ и ред други и тоа повеќе од добар тим веројатно и најдобар според имиња но тука се и двата грчки претставници пао и олим со добри состави па ќе видиме што ќе се случи оваа сезона.![]()
Е типче прво провери ти дали ги знаас играчите на Барселона а после кажуви ми јас дали ги знам.... ти прво и прво незнаес оти наваро се врати од НБА па ми трескас тука позззззззззз:bip::bip::bip::bip::bip::bip:Наваро:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
е стварно не ми се верува какви ботови има на форумов. а бе момче... барем ако сакаш да ми кажеш дека гледаш кошарка, а уствари немаш глеано утакмица од нив, барем провери дали на Гугл или не знам каде кој ростер го имале Барселона оваа година. Ти дали знаеш каде играше Наваро минатата сезона??? ај да не те мачам да бараш, јас ќе ти кажам, во Мемфис НБА. а за другите не се секирам знам дека ги знаеш. поззззззз
епа ќе се стопле сеа у Шпанија :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Како го заборви Basile, инаку Андерсен потпиша на три години...изгледа му стана ладно во Москва..
Е типче прво провери ти дали ги знаас играчите на Барселона а после кажуви ми јас дали ги знам.... ти прво и прво незнаес оти наваро се врати од НБА па ми трескас тука позззззззззз:bip::bip::bip::bip::bip::bip:
види типче јас како со знам за сите тимови у европа и у нба ти незнаес ни за еден клуб ....... а за наваро знам дека ќе се врати уше коо почна нба сезоната не му се ресало и за тава сега е дома у барселона :helou::helou::helou::helou::helou: и да не се лутас еве ти др цовецина позззззззздај среди го ова со човечињава не е интересно више, а да не ти кажеше маркус дека се вратил во Шпанија знаеш кога ќе знаеше дека се вратил назад од НБА... и кога почнуваш тема дај стави нешто за историјата на клубот, побарај на интернет, колку титули имаат, играчи, а не НАЈДОБРИ СЕ... и што со тоа што си го напишал, ај сеа реплицирај ми пак тресни некоја глупост и пак стави ги човечињата демек си ме заебал
П.С. гледам напредуваш малце, прво ставаше по 5 човечиња, сега си почнал 6 да ставаш. браво
шо мислиш нема да виде на еуробаскетТимЧЕ кажи кој победи во Словенија во Плеј Офот и слободен си ...![]()
не се секири знам у цел балкан кои се победиле у плеј офо.... а у словенија победија унион олимпија играјаа финале со хелиос домжале ... сеа усе нес да ти казам сакас ли :bip::bip::bip:ТимЧЕ кажи кој победи во Словенија во Плеј Офот и слободен си ...![]()
е типче греска си ти ако гледас јас пратам по тв и читам спортски весници позззззз:bip::bip::bip:шо мислиш нема да виде на еуробаскет:bip::bip::bip::pos2::pos2::pos2:
шо мислиш нема да виде на еуробаскет:bip::bip::bip::pos2::pos2::pos2:
Кошарка: Тимот на Барселона си го смени името
Официјалното име на тимот е Регал Барселона, соопштува официјалниот сајт на "каталонците".
Да ама мислам дека треба да се смени името на темата:helou:Тоа е тренд во КК Барселона, пред некое време беше АХА Барселона...и што ти ја знам уште какви имиња.