Фан клуб Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Ако знаеш 4ца играчи на Барса те частам iwan?
ти клошар ке ми кажуваш колку играчи знам......ја гледам барса кошарка уште од 7 години ти си нашол да ми кажуваш....а ако толку сакаш еве ти
1.наваро
2.сада
3.лаковиќ
4.васкес
5.илијасова
6.бартон
7.андерсен
8.базиле
9.жорди
10.гримау
11.сантијаго
12.барет
еве ти ги сите:baeh::baeh:

ok куртон
мн брзо одговори и добро е ги најде на интернет:wink:

Во секој спорт ни станаа пациенти да не знаете во ватерполо кога играме со нив?:):):)

Ако знаеш 4ца играчи на Барса те частам iwan?
Ајде части го:baeh:

ok куртон
мн брзо одговори и добро е ги најде на интернет:wink:
ај губи се од темава...не се замарам со клошари

Во секој спорт ни станаа пациенти да не знаете во ватерполо кога играме со нив?:):):)

Ајде части го:baeh:
абе брате они само во фудбал и кошарка се во прва лига за разлика од нас и ракомет,одбојка,хокеј и мн други спортови.Кога ке влезат у прва лига тогаш ке ни станат пациенти:vozbud:

pa MES QUE UN CLUB

ај губи се од темава...не се замарам со клошари

абе брате они само во фудбал и кошарка се во прва лига за разлика од нас и ракомет,одбојка,хокеј и мн други спортови.Кога ке влезат у прва лига тогаш ке ни станат пациенти:vozbud:
Da be a rakomet što stignuvaat sekogas do finale vo LŠ:):)za razlika od nas koi igrame vo 2 liga:pos2::pos2:

барса прва во групата и за противник во 1/4 финалето ја доби Тау Керамика......лошо ке биде

барса прва во групата и за противник во 1/4 финалето ја доби Тау Керамика......лошо ке биде
Нема да се предадеме бе и тие се Шпанци мора да ги победиме иако имаат подобар тим од нас

Prigioni мајката у пичка да ти га ебем!!!!!

Ауу дома ве спзна Тау а :)

Ај може па ќе им вратите, се е можно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom