Досадно ми е дома, сакам во школо

досадно ли ви е дома без школо

• Вкупно гласачи
    218

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Какво школо бе,шо тие.........златен распуст........стануеш кога сакаш,правиш шо сакаш,имаш време за се,немаш некоја посебна обврска,фудбал,баскет
искачања,за се имаш време........јес да понекад ми фали друштвото од школо,пошо ретко се глеаме на распуст,али доро:helou:

M

Mr.InF3ction

Гостин
подобро би седел дома и би правел ништо одколку сега да му мислам за утре што треба да учам FREEEEEEEEEEEEDOMMMMMMMMMMMMM

М

Мрак

Гостин
Стануваш.. и цел ден е твој. Бирај што ќе правиш.
Убаво е на пр.немаш ништо за учење во школо тој ден и одиш само да се позафркаваш со друштво.. а така е еднаш во 3 месеци..

Распустов е најубав период во една година.Шетање, нема учење, цел ден слободен си.. абе дури и она лежење на кревет и зјапање во таванот изгледа убаво.. слободаа!! Само.. фудбал нема :toe: Друго се е ок.. не ми се оди во школо..

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
ууу како досадно бе. што зборувате, се слушате:uvo::uvo: одвај сите го чекаме летото и сега да ви е досадно, епа кога ви е досадно и кога ви недостига школото одете на школо и правете тестови плашете се од испрашувања, а јас ќе си уживам дома, ќе си одам на плажа, ќе пливам, ќе се сончам, ќе играм одбојка на плажа, по цел ден на нет, ќе шетам..........

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
Не ми фалат професорите, нивните тефтери, дневникот и тесотвите туку другарите:( Ми се иде во школо само да сум со нив, да се шалиме, смееме , зафркаваме..како што и впрочем ми помина оваа година:)
Вака сме сите на различни страни од Скопје и ретко се гледаме.
А дома цел ден пред мене, немам обврски, од нет ми е здосадено, надвор претопло па во таа досада дури школото ми изгледа идеално место:))

Член од
4 јуни 2009
Мислења
261
Поени од реакции
28
Досадно само на моменти, али воглавно како може на распуст да ти биде досадно... А особено јас што цело второ полугодие немав нет дома и за распустов ми ставија :vozbud:

TheGamer

аут оф мај мајнд...
Член од
11 јуни 2009
Мислења
265
Поени од реакции
8
некако не ми е досадно зошто после 10ти јуни мораше уште 4 пати да идам у школо ...прво за оценките да ни ги кажат па после проблеми имало со моите оценки па просекот ми испадна 4.48 и мораше молба да пишам за да ми попраат една оценка за одличен да завршам ...сеа пак ке треба да идам за сведителства и некако се повеќе и повеќе го замразувам школото :toe:

Miss Right

happiness machine
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.308
Поени од реакции
142
нее...ма да уште не се осеќам како да е лето ама никогаш нема да ми фали школо :vozbud:

Член од
20 мај 2007
Мислења
1.139
Поени од реакции
153
Се надевам темава важи и за нас, студентите :smir:. Како и да е, да, има периоди кога црвосувам дома од досада, но измеѓу досада и полагање испити? Хммм, ај да речеме дека попрво би се досадувал, и не чувствувам потреба да објаснам зошто, мислам дека се подразбира. :D

pirlo21

којотот
Член од
12 јануари 2008
Мислења
2.052
Поени од реакции
2.055
Абе каква досада не се глупирајте, кога ќе ми текне дека сум станувал во 06- 45 ниедно време за да стигнам у школо, школо не фала. Барем наредниве 3 месеци.

despotaleks

V.I.P
Член од
6 март 2009
Мислења
1
Поени од реакции
0
Абе и ја сакам да одам школо ама да не учиме , чисто онака ради дружба....:vozbud:

Mrs. Vedder

red cloud at sundown
Член од
12 февруари 2009
Мислења
984
Поени од реакции
66
Абе и ја сакам да одам школо ама да не учиме , чисто онака ради дружба....:vozbud:
Исто и јас.Има моменти коа од досада би го посакала тоа, море не само од досада него сакам да ги видам сите пак заедно, и сепак ми годи школската атмосфера колку и да плукам по школото, ми фалат сите од класот, дружење, смеење.Моментално не ми фали школото, али пред мене се 2 долги месеци па сигурно ќе зажалам да се вратам во проклето жешката училница каде памет ќе ми солат арогантни кретени.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Аманте бе 7 дена поминаа одкога се распуштивте и веќе ви е досадно. А до септември како? Ај излагајте надвор повеќе на воздух и нема да ви недостига школото. Вака пред компјутер ви е досадно цел ден зашто седите.

●Mαrια...«3*

♥ 3 ♥
Член од
3 април 2009
Мислења
692
Поени од реакции
68
Воопшто не ми е досадно, напротив баш ми е забавно...
When you have crazy friends you have crazy times :smir:

П

Паган-др

Гостин
Ма колку да е досадно не ми се иде у школо.

Kajgana Shop

На врв Bottom