Досадно ми е дома, сакам во школо

• Креатор на темата Креатор на темата kusi
  • Време на започнување Време на започнување

досадно ли ви е дома без школо

• Вкупно гласачи
    218
Sekako deka na skolo pagjaat mnogu interesni nastani koi ostanuvaat u sekavanje cel zivot ali sepak mene mi e mn poubavo bilo kade otkolku vo skolo, jas si go organizaram vremeto, nikoj ne mi kazuva sto da praam, koga da ucam, kakva literatura da citam i iskreno nikad ne me fanala kriza za skolo.

Колку и да е досадно дома сигурно не е подосадно од кога си у школо.
Најди си некоја занимација.....што знам мора да има нешто што ке направи да ти биде интересно=)

Ногата ми е во гипс една недела и се здивев дома, Подобро во школо ке одам него дома да лежам по цел ден како пензионер некој.

Абе што знам сеа и да и не
да ради реметот на професори на школо заебанциите глупостите ,Не ради тоа што не се замараш со ништо спиеш до кога сакаш:toe:

Абе какво школо.
ДОМА!

Колку и да е досадно дома сигурно не е подосадно од кога си у школо.
Најди си некоја занимација.....што знам мора да има нешто што ке направи да ти биде интересно=)
разликата е во тоа што нашколо повеќе се дружиш, опкружен си со другари... правите разни глупости...
сепак мислам дека поинтересно е на училиште(исклучок: досадните 45 минутни предавања)

Пошо секош иам нешо за шо да разислувам, пубо би ми било дома.
Обожавам да лежам онака без обврска да станам и да си го планирам животов.
Пример еве сабајлево порачав будење во 9 и нишо од то, сеа дури станав.
Ито не се успав, лежев само и си мислев.
Некои уште од налето ги слушам сакам нашкола. Ако им е нашколо убо зарди друштво, шо барет? И на лето сме нон-стоп со друштво, јас бар, дома не сум прибрана на лето.
А ак имат некоја вонредна ситуација на пример јас сум болна, тоаш пак не би ми се здосадило. Појќе ме замарат фактот дек требит да научам нешо отколку учењето а вака ќе сум релаксирана.
Ќе си изнакупам филмчиња, ќе си седам на компјутер и нема да ми е досадно.

дома е супер али те сеа сум на школо и интересно ми е кога има интернет:vozbud:

Ко бев болна зимава скренав едноставно.По цели деној сама дома бев.
Денов го поминвев само пред компјутер или пред телевизор.Почнав сиве шпански серии да ги пратам дури и репризите ги гледав.:nesum:
Зима е ,болна си ,немојш ни да излезиш ни нишо.Тогаш дефинитивно сакав нашкола!
Инаку преку лето уживанција е.И да немат шо да прајш до на тераса барем ќе излезиш ќе се печиш на сонцено.Па после на плажа,вечер излегвење.
Цел ден ти е испланиран!

Не, Не.
Цел ден да сум дома, само да не сум во школо, таму е толку досадно упм. Еве дома ке сум на интернет, ке слушам музика поручок ке излезам малку со друштво или вечер и што ке ми е оваа школо. Секој ден ке сум си наспијан,а вака ни 2ра смена не ме спасува за да сум наспијан.

дома е супер али те сеа сум на школо и интересно ми е кога има интернет:vozbud:
Па на некој начин сеедно,сега кога има интернет..Ама сепак преку распуст не би се приближила до школо. Дома си е дома..и слобода си е слобода :)

Ако знаете да си организирате времето додека сте слободни ќе ви биде баш интересно. На пример излезете со пријатели, возете точак/ролерки покрај кеј, одете во парк (можеби ќе запознаете нови пријатели), одете во шопинг(оние кои сакаат да трошат пари) , одете на кафе...има многу примери со кои можете да си го направите времето поинтересно.

хмм некои стварно незнаат да си го организираат времето...шо има поубаво од летен распуст еве неколку примери...чим завршува ш. година идам кај тетка ми на базен тамо поминувам најдосадниот период т.е од 2 до 6 после идам накај дома па искачање до 12 вечер,после тоа дремење пред ПЦ до 6 сабајле и спиење до 2 :baeh: што е боње од ова? испрашување? кецови,казни, станување 7 сабајле??? :nesvest:

какво школо бре..распуст:drk::drk: најбоље е

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom