Биди ѓубре за да те ценат?

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
секогаш треба да сме пријателски расположени кон другите само на тој начин ке дознаеме кој не цени инаку кој вели дека ѓубриљата ги ценат доказ за тоа се камионите наутро со ѓубраџии

Вистина најдобро е да си ѓубре за да те ценат... со секој втор ако си толку мил и добар повејќето од тие гледаат како попрво да ти плукнат во рака.... ха... значи од секогаш си има незадоволни лигуши..лицемери..и гомнари околу нас.. али има една поговорка..ТРКАЛОТО СЕ ВРТИ...се шо треба ќе се заврти и ќе си дојде на место ..

Никој не може да те цени ако си ѓубре. Може само лице да ти праат ако имаат некоја корист од тебе.

“ѓубре“-ама за луѓе кои го заслужуваат тоа-друго не знаат да ценат

Биди ѓубре за да те ценат ? - Па тоа е точно за тие што незнаат да ценат добрина а такви ги има многу,тоа го знам од лично искуство што мене ми се има случувано.Тие што се паметни и што знаат да ја ценат добрината никогаш нема да те искористат и злоупотребат.Со текот на времето се открива маската на сите и тогаш дознаваме всушност какви се.

Eпа ако си добар ке го користат тоа.Некој не знае да ја цени добрината а за жал денес е се почесто тоа.

НЕ! Никако! Поубаво ќе си спијам! Не ми треба да се замарам како да го повредам некого или како да го навредам. Нема да постигнам ништо повеќе освен што ќе си имам грижа на совест и што нема да можам да заспијам од мака ако сум го повредила или навредила некого :toe:

секогаш треба да сме пријателски расположени кон другите само на тој начин ке дознаеме кој не цени инаку кој вели дека ѓубриљата ги ценат доказ за тоа се камионите наутро со ѓубраџии
ЈП Комуналец FTW!

Другото однесување и поставување на односот со мене го детерминира моето однесување према него. После знаете, како иде:smir:

не не те ценат кога си ѓубре, се плашат, посебно ако си човек на позиција тогаш и се покоруваат но тоа не е трајна вредност, кога тогаш ќе му дојде крајот, затоа како рекле старите тивка вода брег рони.

Ѓубре сум не за да ме ценат туку да ме мразат:toe:

Абе....ѓубрето не е чисто:wink:
Туку зошто сакаш да те мразат...посети го ИВАН ИСЦЕЛИТЕЛОООТТТ
Маѓија е ова.:toe:

Обично те мразат луѓе кои правиш да се чувствуваат очајно,лошо.
А предизвикување очај ми е екстаза.
Посебно кај фаци што ги презирам:pipi:

Е што има толку добро
предизвикување очај ми е екстаза.

Амислам чуму е поентата-од каде таа екстаза тоа чувство БАШ додека некој е очаен и тоа од ВАС предизвикано.....ахх кампањите...
Посебно кај фаци што ги презирам

Епа чекај кога веќе ќе ги средиш(ете биле очајни,доживеа екстаза.)...сеуште ќе ги презираш???

Нема да сакаш нова екстаза???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom