Маички со натписи

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
А дали знаеш дали би требало нешо да однесам на усб како сакам или..?
И за колку дена би биле готови,ако знаеш?

--- надополнето ---

А каде поточно кај зелено пазарче?
кај тој на зелено пазарче што штампа мајци дизајнот на USB ,CD , испринтан на лист како треба да мус е однесе?:toe:
Има на претходните али ќе онјаснам.Тоа всушност не е само за печатење маици.Бравар и триста чуда праи он.Иначе местото се наоѓа во една од црвените кули.12 ката има 2-3 се нема шанси да ги утнете.Пред дуќанот има една маица и на неа пишува печатиме маици.Маж и жена работат!Иначе за правење зависи колку има гужва.Мене за 2 дена ми беше готова.Нешто полуматури беа тогаш па ќе да ќерка му или некој друг правел па немаше време па за 2 дена.Вака мислам за 1 ден ќе е готова.

Член од
10 април 2009
Мислења
337
Поени од реакции
16
А дали знаеш дали би требало нешо да однесам на усб како сакам или..?
И за колку дена би биле готови,ако знаеш?

--- надополнето ---

А каде поточно кај зелено пазарче?
Па да треба да донесеш усб со слика и мислам дека брзо ги праат, до 2-3 дена најмногу. А тоа кај зелено пазарче на влезот е кај автобуската, во таа големата кула, тоа клучара е ама принтаат и маици.

Член од
27 јуни 2010
Мислења
55
Поени од реакции
2
Па да треба да донесеш усб со слика и мислам дека брзо ги праат, до 2-3 дена најмногу. А тоа кај зелено пазарче на влезот е кај автобуската, во таа големата кула, тоа клучара е ама принтаат и маици.
А има он негов избор на маици..и квалитетни се?Немој после прво перење да ми избледе..
Сори за досаѓањето мое.:)

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.113
Член од
10 април 2009
Мислења
337
Поени од реакции
16
А има он негов избор на маици..и квалитетни се?Немој после прво перење да ми избледе..
Сори за досаѓањето мое.:)

Не не, за квалитетни квалитетни се сигурно нема да ти избледат. Кај тој кај зелено пазарче нема негови маици, мора со усб да донесеш и да ти направат, а тој кај парк има голем избор што се веќе напраени, па можеш или од тие или пак со усб по твоја желба:)

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
blue-coma-t-shirt%5Bekm%5D400x300%5Bekm%5D.jpg
Сакав да си купам ваква иста!Ептен ми е ѕверска,само штета шо не ми е ваков стилот.Ќе ја носев само за на физичко :(

Член од
27 јуни 2010
Мислења
55
Поени од реакции
2
Не не, за квалитетни квалитетни се сигурно нема да ти избледат. Кај тој кај зелено пазарче нема негови маици, мора со усб да донесеш и да ти направат, а тој кај парк има голем избор што се веќе напраени, па можеш или од тие или пак со усб по твоја желба:)
Леле,ептен фала:)

СрбоЛегенда

Сами против свих
Член од
24 декември 2008
Мислења
2.694
Поени од реакции
123
Едното е кај Кузман студентскиот, на почетокот на улицата за кај Два Златника. Цената со маичка е 600ден. во една боја + 150 за секоја наредна боја, а со своја маичка мислам дека е 500 ден. ама не сум баш сигурен.

За дека се квалитетни од таму можам со ригорозно малтретирање на маицата да потврдам дека нема знак за одлепување/белеење/ронење уништување.

Песимист

Добро информиран оптимист
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
Ај на кој не му е тешко да ми каже подетално локациите на овквите "салони" (дека не сум од ск) и нешто мејл ако имат или веб да разгледам/контактирам.Данкешен.

Kajgana Shop

На врв Bottom