Алан Форд повторно во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Aco_Lojd
  • Време на започнување Време на започнување
Да напишеше барем 2-3 збора нешто кога како

а марвел стриповите кај можи да се најдат?

Се што ви треба од стрипови...
барајте и ќе си најдете апсолутно бесплатно тука:
http://www.stripovionline.com/

Башка,ова ќе ви биде ново и досега неприменето искуство:
-читате стрип оn-line.

конечно на некого му текна дека постојат и стрипови. Нема што да се купи за читање по трафикиве. А се сеќавам како чекав секој петок забавник, па стрипотека,.....мој омилен е Број 1 и сир Оливер

Pa,stripot ke pocne da izleguva vo Avgust vo period od 3 nedeli megju broj.Ke bidat izdavani starite epizodi od broj eden po Italjanski redosled so orginalni naslovni stranici.Stripot nema da bide za siroki masi tuku ke bide so mal tiraz od 500 primeroci nasocen za kolekcionari.Formata e standardna za ovoj strip,a ke bide vo tvrd povez kako kniga izdanie so plastificiran kover.Cenata ke bide 50% poeftina od izdanijata za tvrd povez vo regionot sto bi znacelo ako vo Hrvatska vakvoto kolekcionarsko izdanie e 5 evra,,kaj nas ke bide 150 denari.Pregovarame i za drugi junaci,specificno i ednistveno vo forma na tvrd povez.Firmata e Varm Comics od Prilep i ke distribuira niz site gradovi vo Makedonija.Eve nesto od probite za prviot broj:
afmk01fin6copy1ip9.jpg

Не ми се допаѓа новово издание,ко помал ги читав српските стрипчиња на Алан Форд,татко ми имаше цели колекции,и одлични беа,плус не верувам дека ќе звучи така добро на македонски,али во секој случај ја подржувам иницијативата а браво за оној кој решил да ни го врати Алан на трафиките

Izdanieto ke bide dosega najdobro izdaden alan ford na balkanot i nema potreba od antimakedonski stavovi.Toa sto si cital bese na hrvatski,imaj malku doverba vo nasata adaptacija.Kupi go prviot broj,pa posle sudi...se drugo e cinizam i predrasuda..

И јас мислев дека на македонски стриповите нема да звучат добро но откако го издадоа Загор на македонски го сменив мислењето и штета што не успеа ова издание се надевам дека Алан Форд ќе има голем успех.Јас би го купувал во знак на подршка без разлика што веќе ги имам читано.

Се што ви треба од стрипови...
барајте и ќе си најдете апсолутно бесплатно тука:
http://www.stripovionline.com/

Башка,ова ќе ви биде ново и досега неприменето искуство:
-читате стрип оn-line.
Читање стрип он-лајн е срање.Стрипот се чита во печатена форма...

И јас мислев дека на македонски стриповите нема да звучат добро но откако го издадоа Загор на македонски го сменив мислењето и штета што не успеа ова издание се надевам дека Алан Форд ќе има голем успех.Јас би го купувал во знак на подршка без разлика што веќе ги имам читано.
Blagodaram prijatele,toa e vistinska poddrska..Koga ke go dobies izdanieto,veruvam,ke bidis vooduseven..

Читање стрип он-лајн е срање.Стрипот се чита во печатена форма...
Solid,tipov ednsotavno po site forumi promovira citanje on line stripovi i pravi totalno antireklama na nesto sto mnogumina go ocekuvaat od poodamna..toa sme nie za zal..:toe:

(Не) ми се свиѓа тоа што малце "рано" им текнало на некои луѓе да почнат вакви стрипови на македонски да издаваат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom