- Член од
- 2 јули 2008
- Мислења
- 5
- Поени од реакции
- 0
Lugje aj ako znae nekoj neka pise od kaj da kupam xbox 360 osven od Germanos posto "ne se skupi" IZGOR SE
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
De4ki Da Vi kazam nesto ne kupuvaj x box 360 imas Ps3 mnogo e bolje Sve! imas vu germanos okolo 900$ jas imam ps3 i super e ako trebas nesto VaceMontana@hotmail.com

Да бе, супер е.De4ki Da Vi kazam nesto ne kupuvaj x box 360 imas Ps3 mnogo e bolje Sve! imas vu germanos okolo 900$ jas imam ps3 i super e ako trebas nesto VaceMontana@hotmail.com

Кој ве лажел дека PS3 е подобар од XBOX 360?
Moже да е поекономично (за кај нас), со оглед на цените за игрите, конзолата, џоистиците..... Иначе XBOX е ЅВЕРОТ![]()
.Oh the fanboys.
Абе дај не пишете глупости. Ова било подобро или она било подобро. За нашите граѓани (повеќето) Xbox360 е подобар дека е хакнат и игрите се по 300 денари. Али не можеш туку така да кажеш што е подобро.

Lugje aj ako znae nekoj neka pise od kaj da kupam xbox 360 osven od Germanos posto "ne se skupi" IZGOR SE
А јас сеа да пишам : SONY!
Виде телевизорот кај мене какви бои дава?
Ете,тоа е Sony
Туку,PS3 и Xbox360 во игри тука се некаде,си имаат и двете некои ексклузиви,PS3 има помоќен процесор,исти графички имаат и слични контролери со оглед на SixAxis-от на PS3.
PS3 не е хакнато уште,Xbox360 е,и затоа е подобар избор за Македонија.
За графиката,треба да гледате по ексклузивите,ама како и да е,нема AA и AF филтри,што е голем минус![]()
Абе Корун, седи бе аман со тој хардвер на микрософт. Да беше толку јак хардверот на микрософт досега немаше да се расипуваат толкав број на конзоли. Башка и да беа толку јаки, немаше конзолата да им биде хакната.