"Недвижимость в Греции? Это просто!"

• Креатор на темата Креатор на темата 1903
  • Време на започнување Време на започнување
Се распаѓа ЕУ, Грција тоне во економска криза, се јавуваат дезинтеграциони процеси, САД и Русија прават нови поделби, Грците се враќаат на корените во Етиопија.
Така и нас ни ја земаа Беломорска Македонија.
Вакум имаше на тој простор и Грција го исполни.

Македонцки, Иле е по потекло од Беломорска Македонија и колку што јас го пратам на форумот а и од мојот разговор со него со ништо ги нема навредено Македонците.Напротив ги почитува.
А мајсторија македонска е пријателот да го направиме непријател.

Иле е Бугар, јас сум Македонец а огромен % на културен и цивилизациски план припаѓаме на едно исто.

кој кур си ти па да си ја вратиш земјата...ебате лузерот лажлив....твојата е од софија натака

ИНФО....имот се купува на халкидики и солун...побогатите....по селата тие што имаат документи или врски....

се врти тркалото...а бугариве ке пукнат македонси да бидат..амам не им иде...И ПОКРАЈ ВИЗИТЕ МАКЕДОНЦИТЕ СЕ НАЈБРОЈНИ ПОСЕТИТЕЛИ ВО ЕГЕЈОТ..ЗА РАЗЛИКА ОД БУГАРИТЕ кој и покрај безвизниот режим нигде ги нењма:baeh:
Маjмун, моите са от егеjско. Сега сам во Благоевград. Коj си ти бе да ми кажуваш дека ми е земjата?

Маjмун, моите са от егеjско. Сега сам во Благоевград. Коj си ти бе да ми кажуваш дека ми е земjата?

за одродени иидиоти од Софија до Маноголија:vozbud:

за одродени иидиоти од Софија до Маноголија:vozbud:
Aбе галош, ако сакаш да сам прос како тебе могам да бидам. Ама овде не е место за оцуене и навредуване. Ако сакаш по ПМ. Партал ке те направам. Ама нема полза от това. По арно е културно да се дискутира, нели бастун?:)

Ама нема полза от това. По арно е културно да се дискутира, нели бастун?

а кај те навредив??? или мувата на капата па???:vozbud::vozbud::vozbud:

нема ништо слично..за одродени дегени од Софија до Монголија

да образложам....

аљко навистина си од Егејот а се чуствувашш Бугарин значи си одроден

ако си одроден тогаш нешто не било во ред сп дедо ти...бил црно семе...деген или имал горма на идиотизам

ако е така местотот ти ме од Софија до Монголија...културно историски простор на оние за кој тврдиш дека си...

научно издржано пријателе:wink:

а кај те навредив??? или мувата на капата па???:vozbud::vozbud::vozbud:

нема ништо слично..за одродени дегени од Софија до Монголија

да образложам....

аљко навистина си од Егејот а се чуствувашш Бугарин значи си одроден

ако си одроден тогаш нешто не било во ред сп дедо ти...бил црно семе...деген или имал горма на идиотизам

ако е така местотот ти ме од Софија до Монголија...културно историски простор на оние за кој тврдиш дека си...

научно издржано пријателе:wink:
Научно издржано от "една тетка кажа":) И не му рови на дедо ми коските гомнар. Ас да сам кажал нешо за дедо ти? Дедо ми е бегал кам Бугариа да се спаси от грците. И други стотици илиадници. Ајде доста.

илија, што велиш за ова. изгледај го до крајот те молам и кажи ми дали има нешто вистина во него и не ми го извртувај прашањето, одговори едноставно само без да комплицираш.

илија, што велиш за ова. изгледај го до крајот те молам и кажи ми дали има нешто вистина во него и не ми го извртувај прашањето, одговори едноставно само без да комплицираш.
Mали, на работа немам звук. Само гледам. Ама дома ке чуjа за шо се говори и ти ветувам дека ке ти отговорам право. Мали, оти се излагаш со твоjот подпис. Сигурно ке те заболи ако напише некоj нешто слично за МК нели?:)

Mали, на работа немам звук. Само гледам. Ама дома ке чуjа за шо се говори и ти ветувам дека ке ти отговорам право. Мали, оти се излагаш со твоjот подпис. Сигурно ке те заболи ако напише некоj нешто слично за МК нели?:)
во право си.
а во врска со видеото, можеш и пвт да ми пишеш да не мешаме овде по сите теми.

Ilje, aj te molam ne lazi. Ti nemas nikakva vrska so Makedoncite.
Vie tataromanskite propagatori site se predstavuvate kako potomci na egejski Makedonci preseleni vo Bugarija, sto e vo soglasnost so bugarskite sovinisticki propagandi deka demek starite makedonci bile so bugarski nac. cuvstva.

Site bugari sto doagjaat na ovoj forum, doagjaat od clubs.dir duvloto na bugarskiot nacionalsovinizam i antimakedonizam. Na toj forum eden od tie najjakite bugari, demek so poteklo od egejska Makedonija (duri i spomnuvase iminja na sela demek od kade mu poteknuvale dedovcite), go otkrija deka e rom (ciganin) od Plovdiv, platenik na Karakachankata da propagira antimakedonizam.
Ist si i ti.

Научно издржано от "една тетка кажа":) И не му рови на дедо ми коските гомнар

гледаш кој врега, а за тетка кажа прашај си ги хисториците и кановите

Дедо ми е бегал кам Бугариа да се спаси от грците. И други стотици илиадници. Ајде доста.

па бегал ..црно семе....да бил маж немало да бега:kesa:

Ilje, aj te molam ne lazi. Ti nemas nikakva vrska so Makedoncite.
Vie tataromanskite propagatori site se predstavuvate kako potomci na egejski Makedonci preseleni vo Bugarija, sto e vo soglasnost so bugarskite sovinisticki propagandi deka demek starite makedonci bile so bugarski nac. cuvstva.

Site bugari sto doagjaat na ovoj forum, doagjaat od clubs.dir duvloto na bugarskiot nacionalsovinizam i antimakedonizam. Na toj forum eden od tie najjakite bugari, demek so poteklo od egejska Makedonija (duri i spomnuvase iminja na sela demek od kade mu poteknuvale dedovcite), go otkrija deka e rom (ciganin) od Plovdiv, platenik na Karakachankata da propagira antimakedonizam.
Ist si i ti.
Битушанец вчеера ТРН сакаше да му пратам слики от Благоевград оти не веруваше дека сам оттука. Слет работа направих неколко с GSM. Ако сакаш да ти пратам. Как да ти докажам. Ас сам роден в Петрич. Там сам учил средно. Дедо ми е от с. Бутково ако го знаеш. Сега се вика Керкини. Под Беласица. И Каракачанов не го сакам ич.

гледаш кој врега, а за тетка кажа прашај си ги хисториците и кановите

па бегал ..црно семе....да бил маж немало да бега:kesa:
Кажах ти не врегај дедо ми. Ако си толко маж може да се разбереме, ама не ми си во категорија.:) 110 kg.
Ништо не знаеш за историја или ако знаеш е от "тетка кажа". А ас знам от баби и пра баби. Си чувал за Вампиро, Мите брадата дека ручал човешки уши? Не знаеш дека грците са колели цели села, дека са фарлали деца во воздух и са ги боделе на штиковете. Ама шо да ти говорам. Ного си зомбиран батка. Немам лоши помисли кам тебе. Само немоj врегаj непознати хора. Аjде поздрав и се наjдобро.

Ilija од кое место биле дедо ти и баба ти, и имаш ли тапии за нивниот имот?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom