Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ги споив темите Дали некој знае кој му е Исус Христос Татко? и Исус, син божји или Господ? ...едно те исто..Балгодарам Воне..
Абе ти се читаш ли што пишеш...spored evolucijata Marija majkata na Isus e kurva...
zatoa shto ne e mozno da zacne od nekoja nadprirodna sila
A ako Josif mu e tatko zosto togas Josif sakase da ne ja zima Marija za zena ???Таткото на Исус е Јосиф, мажот на Марија, има и некои други податоци дека татко му е некој војник од римските легии, али званично, татко му е Јосиф, Исус имаше и 4 -5 браќа и најмалку 2 сестри.
A ako Josif mu e tatko zosto togas Josif sakase da ne ja zima Marija za zena ???
Читај мој пост погоре... имаш објаснување...:smir:A ako Josif mu e tatko zosto togas Josif sakase da ne ja zima Marija za zena ???
Citaj malce podobro vo Evangelie spored Luka i ke vidis deka Angel Gospodov go posetuva i mu kazuva za Marija.Важно ја зеде и заедно имаа 7-8 деца. Мислам дека поради годините неќеше да ја земи, тој беше постар од неа доста. Али таа го роди Исус додека беше во брак со Јосиф.
Siguren sum deka gresis i toa mnogu na Marija i se javuva Angelot Gavrilo mislam a istiot mu se javuva i na JosifНа кој дел кај Лука мислиш... јас ко што знам таму на Марија му се јавуа духот не на Јосиф, али можи грешам...
Ти ја скинале страната бе....Еве сега листам Лука... нема за Јосиф ништо... само на марија му се јавува а таа е веќе вереница (свршена за јосиф, значи немало проблем од страната на Јосиф дал да ја земи за жена.