Лудување на плажа

• Креатор на темата Креатор на темата bavarec_oh
  • Време на започнување Време на започнување
Lele zakon e klipov ajde stavaj gi i drugite so netrpenie cekame ovoj vekje e na naslovnata na kajgana samo sto go stavija idi proveri :helou::helou:

Воведнава шпица во видеово, ко на The Unsolved Mysteries ми личит...страв да те фатит да гледаш понатаму...
ma kakvi unsolvet mysteries kako vo zona na samrakot bese:pos:.jas go gledav do 4m i 45s i nemozev da izdrzam poveke oti ke:cheeky1::lud:.a klipot nema da se najde na naslovna,jas znam kade ke se najde.....aj pogodi od 1rv pat....vo korpa fala bogu tocen odgovor....i da ti se :se_ molam:cuc: nemoj poveke da stavas vakvi klipovi

Kids, do NOT try this @ home. :nesvest:

hahaha marko od nervozata sto ja sobrav gledajki go i cekajki da se desi nesto sega me iznasmea nemozam da se sopram od smeenje

hahaha marko od nervozata sto ja sobrav gledajki go i cekajki da se desi nesto sega me iznasmea nemozam da se sopram od smeenje
Па фала Богу, почекај друже малце, да побарам еден клип ДА СЕ ОТЕПАШ од смеење ако сакаш утрово, ти ветувам дека од претходниов е милион пати посмешен. Момент молам.
Edit: Еве го, многу е пократок ама смеата и забавата се загарантирани.
Boooooooring

:poss::pos::pos: lele marko ke gi razbudam moive doma smeejki se.
Да бе, исто ко: Си биле двајца другари еднио паднал в шахта од другио брат му гиназија учел. Се надевам дека вицов ќе се најди на насловна. Стварно, од шо сум ненаспан многу глупости истресов, одам да спијам.

WtF? Ај ве молам темава во канта. Стварно нема потреба да ја глеам во мојот омилен подфорум. :pipi:

WtF? Ај ве молам темава во канта. Стварно нема потреба да ја глеам во мојот омилен подфорум. :pipi:

дебе кус ти па одма право КАНТА
нека си е

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom