Бугарски паравоен поход во Македонија

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
7 јули 2008
Мислења
100
Поени од реакции
1
Ајде, ајде... сега за некаков контра разузнавач се искара. Неколко дена преди новинарите узнал - бре, ти си бил нјакоја голема риба!
Штом Сител не ти е източник, кој е бе Македонцки? Едно птиченце ти каза или сам си измисли?

Уште чекаме тука да кажеш кој ти е източникот!

Ајде лови бас, де! БИДИ МУЖ И ЗАСТАНИ ЗАД ДУМИТЕ СИ! 100 ЕВРО БАС ЛОВја, ДЕКА ТЕМАТА ТИ Е ЛАЖА И ПРОВОКАЦИја, НАСАЖДАШТА РАСОВА ОМРАЗА!

F

FilipMacedon

Гостин
Ајде, ајде... сега за некаков контра разузнавач се искара. Неколко дена преди новинарите узнал - бре, ти си бил нјакоја голема риба!
Штом Сител не ти е източник, кој е бе Македонцки? Едно птиченце ти каза или сам си измисли?

Уште чекаме тука да кажеш кој ти е източникот!

Ајде лови бас, де! БИДИ МУЖ И ЗАСТАНИ ЗАД ДУМИТЕ СИ! 100 ЕВРО БАС ЛОВја, ДЕКА ТЕМАТА ТИ Е ЛАЖА И ПРОВОКАЦИја, НАСАЖДАШТА РАСОВА ОМРАЗА!
Татари досадни сте,првин не убедувавте дека сме Блгари,па сега пак нешто нелогично не убедувате,а за омразата која е создадена меѓу Македонците и Татарите виновни сте вие бидејќи вие пишувате дека Охрид е Блгарски Ерусалим,вие пишувате дека сме дело на Комитерната,вие тврдите дека нама Македонци во Пирин вие сте тие сејачи на омраза

Член од
30 јуни 2008
Мислења
127
Поени од реакции
0
Ilija...ако си невино програмерче што сака само да се дружи што на мајка ти бараш на тема со бугарски паравоени походи...

ах илија илија...шпионе татарски....со левски заедно статистика водите а???
Тука имам приjaтели с кои нормално си сборуваме. И за политика само овде говорим. На маса никогаш. Ајде да се заколниме ако некој е шпион или платен овде, а? Маке, маке ного амерички филми гледаш. :)Докато работам ф'рлјам по едно око.

Член од
7 јули 2008
Мислења
100
Поени од реакции
1
Татари досадни сте,првин не убедувавте дека сме Блгари,па сега пак нешто нелогично не убедувате,а за омразата која е создадена меѓу Македонците и Татарите виновни сте вие бидејќи вие пишувате дека Охрид е Блгарски Ерусалим,вие пишувате дека сме дело на Комитерната,вие тврдите дека нама Македонци во Пирин вие сте тие сејачи на омраза
Добре де....

Какво обшто има това с написаното от Македонцки?
Сега говориме за "паравоенниот поход".

Ако сакате да биете "татарите", не си измислјајте поводи, а направо си пишете во прав текст. :toe:

Член од
30 јуни 2008
Мислења
127
Поени од реакции
0
Еднаш сам на ресторан "Шао лин" во Петрич. Минава пред мен един маж о ми вика
- Ти шо ме гледаш бе?
-Ми минаваш пред очите, да гледам на друга страна? - викам.
-А, маи сакаш нешо да ми кажеш? Аиде навонка да се разбереме.
-Абе оди си по патот. Пии си пиенето. му викам.
Он ајде, па ајде. Викам добро, ама сами, како мажи. Онои вика - Е как. Сами де.
Излегувам вонка и гледам 4 негови другари. Добро дека во ресторанто беа и мои другари дека заедно тренирахме борба и беха видели това. Не се стигна до тепачка. Ама човекот сакаше де се тепаме и сакаше да намери повод. И на Македонцки работата е иста.

Член од
7 јули 2008
Мислења
100
Поени од реакции
1
Еднаш сам на ресторан "Шао лин" во Петрич. Минава пред мен един маж о ми вика
- Ти шо ме гледаш бе?
-Ми минаваш пред очите, да гледам на друга страна? - викам.
-А, маи сакаш нешо да ми кажеш? Аиде навонка да се разбереме.
-Абе оди си по патот. Пии си пиенето. му викам.
Он ајде, па ајде. Викам добро, ама сами, како мажи. Онои вика - Е как. Сами де.
Излегувам вонка и гледам 4 негови другари. Добро дека во ресторанто беа и мои другари дека заедно тренирахме борба и беха видели това. Не се стигна до тепачка. Ама човекот сакаше де се тепаме и сакаше да намери повод. И на Македонцки работата е иста.

Знае Македонцки много добре, дека иначе ке му изтријат темата модераторите или дека пресата ке пише лошо за него и форумците тука.
Затова си е измислил и повод.

Лошото е дека момците тука с бујната македонска крв наскачаха без да се замислјат ни најмалко колко е верно това. Достатачно им беше да разберат дека бугарски туристи идат и вече гласјат ножовете и пиштовите.

Момци, помислете бе луге! Заради кефа на Македонцки може да пострада, дори и да умре невинен човек! Еј така за едното ништо - штото на нјакав си АНОНИМЕН му текнало нешто.

Член од
20 јуни 2008
Мислења
37
Поени од реакции
0
Шо се решава сега???? Шо се замарјате бре дечковци. В Македонија хората са ептен гостоприемни и крај нас е исто така ..проблем е в неколко луге от едните и от другите кои са ситни та ситни души. Тц тц тц сите сте квазипатриоти ...ако бехте истински, до сега да сте стиснали раце и да работите за благото на двете страни.НАСАЖДАТЕ ОМРАЗА И СТРЕС НА ХОРА КОИ СЕ САКАТ. В СКОПИЕ ШЕТАМ И МИСЛАМ ЧЕ ТУК НА ФОРУМА ''ПАТРИОТИТЕ'' НЕМААТ ВРЗКА С ОБИЧНИТЕ ЛУГЕ У МАКЕДОНИја. Срам да ви е, и на Макета и на Бугари, които сакат само да се заебават и да плукат с гомна.

Македонцки

мадрфакр
Член од
23 ноември 2007
Мислења
4.281
Поени од реакции
635
Ама човекот сакаше де се тепаме и сакаше да намери повод. И на Македонцки работата е иста.
НЕ е иста..вие сте тие што баравте и си добивте...цвикање назад нема.... И

ние не тренирахме борба..ние тренирахме стрелаштво, секција посебно талентирани и напредни... :vozbud:

Момци, помислете бе луге! Заради кефа на Македонцки може да пострада, дори и да умре невинен човек!
помисливме бе бате..размисливме убаво..цртавме и прецртавме..вас памет не ви доага со котек..мора еднаш да се повлече линијата...прв м**ак ке јадат тие што сте ги најмиле да ве чуваат тие кој се дрзнале со оружје да хараат по охридот и по галичица...тие кој се дрзнале македонци на нишан да држат за сметка на ОДРОДЕНИ ДЕГЕНЕРИЦИ... не котек РАЗБРА ЛИ СЕГА???

ОВА ке изгледа како шамар пред мочање во споредба со тоа што ве чека...МОРА ДА ГО ЗАДАДЕМЕ ПОСЛЕДНИОТ УДАР..НИКАД ДА НЕ ВИ ТЕКНЕ ПОВЕКЕ

Член од
7 јули 2008
Мислења
100
Поени од реакции
1
...најмиле да ве чуваат тие кој се дрзнале со оружје да хараат по охридот и по галичица...тие кој се дрзнале македонци на нишан да држат за сметка на ОДРОДЕНИ ДЕГЕНЕРИЦИ... не котек РАЗБРА ЛИ СЕГА???
А бе ти си като развалена грамофонна плоча, бе Македонцки!
За последен пат те питам: от каде имаш информација за паравоенен поход и за оружието? Опита се да излажеш по-горе со Сител и Време, ама не ти мина номерот.
Стига лага, бе човек?!

АјДЕ НА БАС, ДЕКА ЛАЖЕШ. 100 ЕВРО БАС ЛОВја - САКАШ ИЛИ ПАК КЕ СИ ЗАРОВИШ ГЛАВАТА КАКО ШТРАУС ВО ПЕСАКОТ?

АјДЕ ПОКАЖИ ПРЕД СИТЕ ЛУГЕ ТУКА ВО ФОРУМОТ ДЕКА СИ МУЖ И ДЕКА СТОИШ ЗАД ПИСАНИјаТА СИ!
Ајде, бате - ТИ СИ!

ogledalo

провинцијалец
Член од
12 мај 2008
Мислења
3.198
Поени од реакции
174
А бе ти си като развалена грамофонна плоча, бе Македонцки!
За последен пат те питам: от каде имаш информација за паравоенен поход и за оружието? Опита се да излажеш по-горе со Сител и Време, ама не ти мина номерот.
Стига лага, бе човек?!

АјДЕ НА БАС, ДЕКА ЛАЖЕШ. 100 ЕВРО БАС ЛОВја - САКАШ ИЛИ ПАК КЕ СИ ЗАРОВИШ ГЛАВАТА КАКО ШТРАУС ВО ПЕСАКОТ?

АјДЕ ПОКАЖИ ПРЕД СИТЕ ЛУГЕ ТУКА ВО ФОРУМОТ ДЕКА СИ МУЖ И ДЕКА СТОИШ ЗАД ПИСАНИјаТА СИ!
Ајде, бате - ТИ СИ!
od izlozenovo gledam deka nesto ne ti e jasno. iskreno te pokanuvam da dojdes na 10 vo ohrid da ti se razjasne. velicanje na okupatorska istorija vrz makedonija preku nekakov mars e provokacija od 1 stepen taka da toa si snosi posledici , ne mora nisto da iznesuva makedoncki na forumov , posebno ne tebe da ti se pravda provokatoru!

Македонцки

мадрфакр
Член од
23 ноември 2007
Мислења
4.281
Поени од реакции
635
не бе другар...Македонцки за 100 евра ке ги продаде браката...НЕ СУМ ЈА ТАТАР ВОШЛИВ па да ти откривам кој каде и зошто....

еве само малкум ке ти кажам...за 10 евра...на 9 тргнувам да ви организирам пречек на Галичица и ако по некој случај се промакнете на Молика....Охрид го води друг

Македонцки

мадрфакр
Член од
23 ноември 2007
Мислења
4.281
Поени од реакции
635
еве ви ги кофорумците од другата страна..погледенте убаво да знаете чив грб треба да скршите

Член од
30 јуни 2008
Мислења
127
Поени од реакции
0
Ајде, бате - ТИ СИ!
Kakов маж? Гледаи дела варти, суче, ама не отговара. Маж е само во форумо. И ного лаже. Гарантирам дека нема да ти отговори.

ogledalo

провинцијалец
Член од
12 мај 2008
Мислења
3.198
Поени од реакции
174
Kakов маж? Гледаи дела варти, суче, ама не отговара. Маж е само во форумо. И ного лаже. Гарантирам дека нема да ти отговори.
a be vie spiete ili na norma ste?
kako ve plakjaat po provokacija ?

F

FilipMacedon

Гостин
Не е глуп,кај Македонцки не ви пали провокација

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom