Ќе одиме во Струга, Дојран, Преспа..на некоја планина. Или ги забораваме сите други места кои постојат за одмор само затоа што шема било да се каже дека ќе одиме во Охрид?:uvo:Abe sto vi e na vas. Kakov bojot? kade da odime?
Grcija otvoreno ja Bojkotirame so pravo!!!! Jadran ni e podaleku i poskap... I sto da sedime doma? koga imame nase tolku prekrasno ezero smesteno na istoriski lokalitet so preubava klima i pristojni ceni!!!!!
Mometalno vo Italija davam 2 evra za voda dnevno, a kaj se drugite trosoci i vlezovite vo lokalitetitekoi se po 15-20 evra!!!!
Ohride moj ubav i mil, bidi taka doagam krajot na avgust
Има има паркинзи, секаде има, ама што да се прави кога вие сакате У центар. Ти изгледа не си дојден та да видиш дека нема повеќе каде да се прави паркинг, секаде сите се паркираат (во центар), иначе на 10мин од центар (пешки!) имаш огромни празни места, ама некој го мрзи да оди пеш изгледа.
Уинстон.
Нема кафич каде што пепељарите не ги менат одма кога ќе забележат. Е сега, освен ако не си седнат БЕКО или до БЕКО, позади колор. Или па ако си бил во шпицот, во кафич со 300 маси...уствари извини бе што нема некоја келнерка да ти седи над глава и да чека да испушиш 2 цигари и истовремено да служи 100 маси.
од колено на колено изгледа се пренесувале приказни за вас, па така се однесуваме...мрштиме. Се зезам, нрго нема кој да ти се мршти преку Лето, оти се се само Скопјани и од други градови, или па тие ти се мрштеле
Ти изгледа не си дојден Охрид, та да видиш дека уште по 2-3 вработуваат. Ама знајш шо? Не е така ленсо да вработиш уште по една, да ја осигураш, пријавиш, плата..мн барате, премногу.Па не е наша вина што газдата сака повеќе пари за него да има ... може да вработи уште по 1 келнер/ка ... Од овие кафичиве во чаршија што се ... на сите им фали барем по уште еден-2 келнерки/а
Едит .... 100пати напишав до сега во темава ... Ќе одам во Охрид ... пошо имам куќа таму ... а грчиштава и татарине преку К*р ми се со нивните политики ....Ти изгледа не си дојден Охрид, та да видиш дека уште по 2-3 вработуваат. Ама знајш шо? Не е така ленсо да вработиш уште по една, да ја осигураш, пријавиш, плата..мн барате, премногу.
Кики кажи жити се каде ќе спиеш Преспа и како ќе одиш секој ден до плажите? И најважното ќе се бркаш сама по плажата..ни другари никој нема да ти биди. А пази најтрагично е што нема да има каде да излегуваш..уствари ќе се дружиш со тинејџери од Завој, Опејнца...
Ти изгледа не си дојден Охрид, та да видиш дека уште по 2-3 вработуваат. Ама знајш шо? Не е така ленсо да вработиш уште по една, да ја осигураш, пријавиш, плата..мн барате, премногу.
Кики кажи жити се каде ќе спиеш Преспа и како ќе одиш секој ден до плажите? И најважното ќе се бркаш сама по плажата..ни другари никој нема да ти биди. А пази најтрагично е што нема да има каде да излегуваш..уствари ќе се дружиш со тинејџери од Завој, Опејнца...
Јас знам. Читаат форум.Поз, батки. Ете и јас сум во Охрид веќе неколку дена и што да ви кажам, сите насмеани, услужливи, пријателски настроени. Јас стварно не знам што така.