Serpico
Сковинистратор / I'm Batman
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 11.166
- Поени од реакции
- 691
Не одам во Охрид на одмор затоа што имам лоши искуства. За мене лично не го бива. Тапа ми е одморот таму. За моите пари сакам убав одмор. Одморот се единствените 10 дена во напорната година во кои можам да си ги одморам нервите, а не сакам некој уште толку да ми ги напне.Гледам колкав патриот си, штом бојкотираш едно од најубавите места во Македонија, заради фрустрација од некојси некултурен келнер и угостител кој секако има екстремно мала шанса да налеташ на него.
Ако ја изоставам аверзијата што ја имам према грција, гостопримството им е далеку поубаво од она во Охрид.
Тоа е проблемот. Никако да научите дека туристот е секогаш во право.Vaka sto godini mojme da muabetime..i nikako ne ke vidime koj e vo pravo..
Супер провод во Охрид СО ТЕБЕ? Не сумљам, ама под услов да ти спијам во двор во шатор.Наместо конструктивизам, се бира радикализам.
Шта се тиче мени, колку и да речете дека е класичен глуп муабет:
ПРЕСПА ВЕ ЧЕКА.
А кој е за супер провод во Охрид, бујрум.
Преспанското езеро е оној другиот бисер без кој охридското ќе ја изгуби смислата, качи се на Галичица и разгледај, очите на Македонија се таму, преспанското и охридското езеро. Ама не е муабетот за езерото, ако гледаме на езерото Љубаништа е најубаво. Ама се што планираш да купиш е +20%...јебигаЗашто е ОХРИД.Зашто е прекрасен.Зашто е Македонски бисер.Зашто се осеќам како дома!
Да ми чкртнеш приватна со цени на смештај, места за искачање и слични работи не ќе биде лошоАко идиш Преспа, те чекам, ќе се журкаме:helou:
Ебачко име е Роко Зифреди или Хју Хефнер, не КУБА ЛИБРЕ:wink:@Acid
Па мора плажите некои ебачки имиња да имаат,за да можат странците полесно да ги изговорат зашто нели :smir:од нив ги праеле парите... а не од скопјанчишчана шо само се ЦЕНКАТ !
Ебачко име е Роко Зифреди или Хју Хефнер, не КУБА ЛИБРЕ:wink: