Кој град во Македонија е најдобар за шопинг?

• Креатор на темата Креатор на темата VeS
  • Време на започнување Време на започнување
Во Македонија би рекол само поголемите градови се подобри зошто таму има повеќе луѓе што би купиле па и затоа само во нив се отвараат такви продавници и слично. Ај сеа нејќам да поименувам други градови после некој да не ми праи клетви да ми се исуши нешто или крв да плукам и кењам затоа само своето Скопје ќе си го кажам.

Скопје па секаде Скопје ебаго да не беше главен град таму најнезастапен ке беше шопингот но еве сега .. јбг... :pos2:

Затоа ја се одалечив не коментирав други градови поради ваквите постови и само мојо град го пишав

Скопје-мислам и нормално е,кога е најголемиот град,со еден куп бутици.И марки и копии,има се и сешто.Е сега ако збораме за цените тогаш е друга приказна.Истите работи што се во Битола 1000ден во Скопје се 1500 ден минимум.
А за чевли има многу поголем избор во Скопје.
И кај нас,во Битола,има еден тон бутици,ама во повеќето е истата роба,со скоро истите цени.

Струмица е најдобар...Леле сум се изненадила колку е ефтино а исто како и по скопските бутици!

Затоа ја се одалечив не коментирав други градови поради ваквите постови и само мојо град го пишав

:pos2::pos2::pos2:
Искажи си ја желбата бе... што толку мислаш ке те тепат :pos2:

Скопје, Тетово и Битола најголем избор има, за пониски цени Прилеп и Штип...

:smir:Скопје има најголем избор, а ни Битола не е лошо

скопје дефинитивно е најдобро место а за чевли и такви ствари не е лошо ни во штип

Скопје, Скопје и Скопје......посебно овој период кога за ич пари ке си ја изнакупиш цела продавница :vozbud:

Скопје е најдобар...Солун и Белград :pipi:

Skopje ima najveke trgovski centri,najveke brandovi se zastapeni za razlika od site drugi gradovi vo Makedonija ima najveke izbor

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom