Кој град во Македонија е најдобар за шопинг?

• Креатор на темата Креатор на темата VeS
  • Време на започнување Време на започнување

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Епа вака .Кој град ви е најдобар за шопинг,а кој најмизерен.
јас мислам дека најдобри се Скопје,Битола и Прилеп. А од Охрид сум толку многу разочарана...шо морам ако купвам да одам најчесто до Битола и од таму нешо да си одберам пошо во нашево мизерно градче по бутицине ги имат истите работи по различни цени...стварно сме мизерни

Ја мислам дека најбољи за шопинг е кратово, виница и сл. пошо у пола саат моеш апсолутно сите продавници да ги свртиш.

moj sovet: ako sum od ohrid i si go sakam gradov, nemoj nekoj go nateral gjaolot da pazarit ohrid...duplo poskapo e... inace spored mene bitola i skopje...i solun :)

Најдобар Скопје,а најмизерен незнам

Најдобар Скопје,а најмизерен незнам

Па нормално дека е Скопје, поголем град е, мора да има најмногу продавници, па ваљда од толку ќе се погоди нешто шо ќе ни се бендиса. А и Битола е сосема солидно снабдена, можиш да се облечиш асално

Струмица ме изненади!!! Прекрасни работи и многу убави бутици. Во најубави за шопинг би ги сместила Струмица и Скопје па и Прилеп, а најмизерни Крушево.

Струмица ме изненади!!! Прекрасни работи и многу убави бутици. Во најубави за шопинг би ги сместила Струмица и Скопје па и Прилеп, а најмизерни Крушево.
Во Крушево има вкупно два бутици и плус едно кафуле, значи три кафулиња.
Во таа смисла зборот шопинг тука би бил ни помалку ни повеќе ами вулгарен.

Струмица дефинитивно ... Ефтино но се е тренд , посебно сега ко почна да се полни и трговскиот шопинг центар Глобал .... Исто така и Охрид е добар за шопинг и Скопје , Во Битола сум 8 месеци веке , ама баш ми е никаков за шопинг ..

бев пред некој ден во велес..просто да се зачудиш за цените..
истите работи ко во скопје, но за многуууу пониски цени.
и вреди и патот и патниот трошок.

абе шо трескате глупости скопје да е најарен....мош да е најмизерен...едни патки шо у велес штип кочани струмица се 1500 ден. тамо ќе се 2000.....само бит пазар малце вреди ама па и тоа там се фалш

Па можам да ги издвојам Скопје, Штип и Куманово, само не сите бутици ми се свиѓаат во тие градови. А за најмизерно незнам секогаш го гледам убавото од градот и го заборавам лошото.:helou:

Прилеп, добар избор, а тие кои се исти работи пониски цени во однос на други градови...

Дефинитивно...

Скопје зш е голем град и главен град на МКД таму има најголем избор и најновите модели најпрво се во скопски бутици итн. и затоа мислам дека е Скопје..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom