Најстраствени и најгласни навивачи

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување
Ова година треба почне изградбата на новиот стадион на Beşiktaş кој ќе се гради на истото место со капацитет од 52.000 гледачи и ќе биде со покрив над теренот.

http://youtube.com/watch?v=77zXYEjk8RI&feature=related

Децибели е единица за јачина на звук...
Инаку мислам дека најдобри навивачи во светот имаат Фенербахче

и самите навивачи на Фенербахче и Галатасарај признаваат дека најдобри навивачи има Бешикташ. Тоа е факт.:toe:

и самите навивачи на Фенербахче и Галатасарај признаваат дека најдобри навивачи има Бешикташ. Тоа е факт.:toe:

И едни од најдобрите во светот , ме мрзи да тролам со факти и податоци , али еден период се интересирав да разлистуем низ нетов за навивачки групи , и крајното резиме ми беа Carsi ( мислам така се викаа ) , дечките разараат и создаваат невидена атмосфера и важат за наjгласните во светот , знам имаа еден тип што е водач на целата група али името не му го памтам , одлично се организирани али им фали подобар стадион а еве глеам веќе и имале план за истиот . . . тек тогаш што ке биде .
Што се однесува за муабетот со навивачките групи во Германија , во право се оние што постираа за Франкфурт и Шалке , посебно фановите од Франкфурт кои важат за едни од најдобрите во Германија .
Иначе и во Полска има доста јаки навивачки групи , разлистајте низ нетов .

Има ама ништо посебно.Верувај дека онаа eh-yu четворка во навивањето има многу, многу поопасни екипи иако тоа не изгледа можда така.Еве една слика од хулиганите на Lech P.Иначе истиве пред некоку сезони, мислам две беа понижени у сопствена земја од страна на делије.

yflechof8.jpg

И едни од најдобрите во светот , ме мрзи да тролам со факти и податоци , али еден период се интересирав да разлистуем низ нетов за навивачки групи , и крајното резиме ми беа Carsi ( мислам така се викаа ) , дечките разараат и создаваат невидена атмосфера и важат за наjгласните во светот , знам имаа еден тип што е водач на целата група али името не му го памтам , одлично се организирани али им фали подобар стадион а еве глеам веќе и имале план за истиот . . . тек тогаш што ке биде .
Што се однесува за муабетот со навивачките групи во Германија , во право се оние што постираа за Франкфурт и Шалке , посебно фановите од Франкфурт кои важат за едни од најдобрите во Германија .

çArşı е закон. Лидерот на групата се вика Ален, но сега на негово место ќе има еден друг. Јас имав шанса неколку пати да бидам во трибина заедно со çArşı, тоа е навистина многу јако чувство. Кој не е биден не може да го сфати тоа.

Според мене најстрасни и најдобри навијачи имаат
1.Партизан
2.Ц.Звезда(Цигани)
3.Бешикташ
4.Динамо Загреб
5.Ливерпул!!!
и јас приближно вака би напишала...

Дефинитивно Ливерпул....Најредовни се лугето...и да губи ливерпул со 10:0 од Коб се слуша YOU"LL NEVER WALK ALONE

Море во Дортмунд ко че се собера лудница е !

Edni od najvernite i najglasnite navivaci se navivacite na Liverpool.Navivaat so strast.

Зорба иди лечи си го ''античкиот'' мозок...

Иначе овие горниве јадеа суспензија година дена за гостувања :) превртеле бајаги објекти во Рим викендов и зулум накај 50 или 500 000 евра мислам :pos:

Зорба иди лечи си го ''античкиот'' мозок...

Иначе овие горниве јадеа суспензија година дена за гостувања :) превртеле бајаги објекти во Рим викендов и зулум накај 50 или 500 000 евра мислам :pos:

аааа извини ама овие се од наполи, а наполи е на сицилија, под чија власт спаќала сицилија во тоа време? и на кој јазик се зборело таму? :helou:

italy-map.gif

Одкако не успеа да го покаже Неапол на карта професрката по географија му рече на Зорба “седи кец најглуп си’’

Наполи е на Сицилија.... :pos: :pos: ти бе стварно си малоумен :icon_neut

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom