Најстраствени и најгласни навивачи

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување
Inaku Tocno e toa sto go vika Fantom no toa bese taka zosto do ovaa godina Grobari bea vo Bojkot protiv upravata i ne odea na utakmici , inaku za ovaa polusezona ( provereno ) Partizan - 5 iljadi Grobari ( prosecno ) , Zvezda - 2 iljadi delii ( prosecno ). Pa sea ti vidi...

А од каде е проверено ова? Од форумот на гробари?:)

Кога бев на Звезда - Баерн, делеа флаери на кои ги критукуваа своите сограѓани (Белграѓани) за тоа што доаѓаат да го бодрат клубот само кога игра со големи клубови. И во право се, јас од Охрид се закревам 2-3 пати годишно да ја гледам Звезда, макар и со Обилиќ или Железник играла, а тие пред нос им е и одат само кога игра со Милан или Баерн.

Според мене дефинитивно најболје се навивачите на турските тимови... Бешикташ и Фенербахче.. сум имал чест на присуствувам и тоа што тие го прават е едноставно зачудувачко...

После нив идат THE SCOUSERS !!! Се знае... Навивачите на Ливерпул!

Грција и Турција има најмногу атмосфера но кога се игра некој дерби натпревар зошто со послабите екипи не е така жестоко. Инаку најдобри навивачи се англичаните бидејќи има публика и навивање макар да играле и со екипа од 9-та девизија! По тоа се гледа кој се најдобри навивачи! Нормално на Манчестер, Ливерпул и Арсенал отскокнуваат!

Нека знаат добро сите најјаки се Комитите:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Грција и Турција има најмногу атмосфера но кога се игра некој дерби натпревар зошто со послабите екипи не е така жестоко. Инаку најдобри навивачи се англичаните бидејќи има публика и навивање макар да играле и со екипа од 9-та девизија! По тоа се гледа кој се најдобри навивачи! Нормално на Манчестер, Ливерпул и Арсенал отскокнуваат!

се согласувам во целост посебно за Турциве и овие јужно од нас што се

Кога бев на Звезда - Баерн, делеа флаери на кои ги критукуваа своите сограѓани (Белграѓани) за тоа што доаѓаат да го бодрат клубот само кога игра со големи клубови. И во право се, јас од Охрид се закревам 2-3 пати годишно да ја гледам Звезда, макар и со Обилиќ или Железник играла, а тие пред нос им е и одат само кога игра со Милан или Баерн.
Da tocno e... Se povekje i povekje se namaluva posetenosta ne samo na Partizan ili Zvezda tuka voopsto na Balnot ( Bez Grcija ).

Им симињам капа на навивачите на Ливерпул. :)

Za prvita dva kluba bese vo pravo.. ama za Arsenal... Na prvo mesto vo Aglija bes konkurencija se GSH. Najmnogubrojni se na Mancester - Red Army.. A za turcive so da ti kazam... Kampuvaat nedela dena do stadion pred utakmica... Vo tepacki odat so pistoli, satari, nozevi, sekiri, hebli, motorcangli, No najmnogubrojni se navivacite vo juzna amerika osobeno na Boka i River Plata... Ovie umiraat z klubot... Imaat svoe grobje kade gi zakopuvaat zaginatite navivaci... Spomnavte nesto za Grcive... Dosta lojalni fanovi i ultrasi... od strana gledav tepacka pomegju Gate 4 (Paok) i Gate 7(mislam deka bea gate 7 na Olimpijakosovite ultrasi )... Imase okolu 60 Paokovi i 100 Olimpijakosovi ultrasi... Pretepaa eden Paokov navivac i posle mocaa vrz zego...Grozno bese za gledanje... Hrvative punat sali ili stadini samo koga igrat so Srpski klubovi... Posebno ja cenam Torcida i ja stavam pred BBB... Slovencive od Balkanot nemaat nesto posebno. Mislam deka se vikaa Green Dragons na Olimpija navivackata grupa ama ne sum siguren... Rusite imaat jaki ultrasi... Yaroslavenka - CSK Moskva , Zenit I Spartak. A pak bugarive mi se smesni... idat na toa deka za navivanje se potrebni Skinheads ( Levski i CSKA Sofija - najdobri navivaci )

Јас мислам дека најдобри т.е. најверни навивачи има Ливерпул

Па не знам што подразбирате под добри навивачи дали; постојаност континуитет, бројка, кореографии, бакљади, песни, инциденти, ве палат или не знам шо али не верувам дека постои некоја група што ги има сите овие елементи
За кореографии и такви ствари поврзани со иновативност само Италија конкретно Милан Интер и Џенова(тие кореографии и пароли на Милан Интер што се вадат се нешто незамисливо за било каде на светов) бакљади исто Италија+Сплит(пристаниште)
Како песни тука ке му дојдат Делије текстови на ниво + Грчките мелодии стандардно најдобри (за мене)
Бројност-Аргентина убедливо многу народ се мкне таму
Тепање наислство и такви ствари више не се у Англија(или се ретки ептен) таму се лежи за тоа, денешно време Полска, Русија,и Турска
Како најзаникаде Бугарите зашто стврано ако некој им ги слушнал песните знае за што зборам тие луѓе не се за стадион и за меѓу народ sd

Јас мислам за еден тим на теренот најважна е звучната поддршка што им ја даваат навиавчите и дека бројноста на групата е главен фактор.Ако нема луѓе нема ни корео ни инциденти ни ништо...

Па не знам што подразбирате под добри навивачи дали; постојаност континуитет, бројка, кореографии, бакљади, песни, инциденти, ве палат или не знам шо али не верувам дека постои некоја група што ги има сите овие елементи
За кореографии и такви ствари поврзани со иновативност само Италија конкретно Милан Интер и Џенова(тие кореографии и пароли на Милан Интер што се вадат се нешто незамисливо за било каде на светов) бакљади исто Италија+Сплит(пристаниште)
Како песни тука ке му дојдат Делије текстови на ниво + Грчките мелодии стандардно најдобри (за мене)
Бројност-Аргентина убедливо многу народ се мкне таму
Тепање наислство и такви ствари више не се у Англија(или се ретки ептен) таму се лежи за тоа, денешно време Полска, Русија,и Турска
Како најзаникаде Бугарите зашто стврано ако некој им ги слушнал песните знае за што зборам тие луѓе не се за стадион и за меѓу народ sd
Ajde Levski Le ole , napred Lesvski Le ole :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom