- Член од
- 7 јануари 2008
- Мислења
- 5.366
- Поени од реакции
- 804
Значи заклучокот е дека:
ОВИЕ СТРАНИЦИ СЕ FAKE!!!
Значи заклучокот е дека:
Имат страна кај шо го пишиш мсн-от и ти кажвит кој те блокирал или избришал.
whoblocksyou.com :wink:
Абе имаш и страна да видиш кога ќе умреш. Точно е, сум проверил. Еве ја страната.Idete na stranata hasdoneit.com za da vidite koj ve blokiral ili izbrisal, jas nekolku pati sum bila i nemam problem
Абе имаш и страна да видиш кога ќе умреш. Точно е, сум проверил. Еве ја страната.
А да кажеш и дека треба да се зачува фајлот со *.bat екстензија.Еве нешто од мене се надевам дека ќе ви биде од корист..
Доколку сакате да најдете ИП на некоја веб страна,отворете notepad и пастирај те го воа:
@echo off
TITLE IP ADDRESS OPENER!!!
color 0e
echo Welcome to IP address finder and opener!
echo.
ping -n 2 127.0.0.1>nul
echo Please enter ulr you wish to convert.
set/p "ulr=>"
echo Thank-you!
echo One moment.
ping -n 2 127.0.0.1>nul
ping %ulr%
echo Please enter IP Address above.
set/p "ip=>"
start iexplore.exe "%ip%"
после тоа зачувајте го сето ова како(file-> save as->) IPFinder.bat и уживајте
:helou::wink:
епа и тоа пишува..(после тоа зачувајте го сето ова како(file-> save as->) IPFinder.bat и уживајте)А да кажеш и дека треба да се зачува фајлот со *.bat екстензија.
Откако направи едитепа и тоа пишува..(после тоа зачувајте го сето ова како(file-> save as->) IPFinder.bat и уживајте)
абе маусот ме зафркава нешто не е како што треба..можно е да сум кликал по грешка па затоа.. :kesa:Откако направи едит
епа ако не..направи нов shortcut и пиши во тоа type a location of item "shutdown -s -t 0"(само без наводници) и само на некст и финиш.после тоа ќе видиш на десктопот шорткат и со двоен клик на него би требало да се исклучи компјутерот..Ја иам огромен проблем. Коа ке стиснам Трн Оф на ПЦ не се гаси туку се рестартира. Хелп??
пак нејке... освен формат,некое друго решениеепа ако не..направи нов shortcut и пиши во тоа type a location of item "shutdown -s -t 0"(само без наводници) и само на некст и финиш.после тоа ќе видиш на десктопот шорткат и со двоен клик на него би требало да се исклучи компјутерот..
:helou:
еве едно глупо решение....да не ти е заглавен shiftot...??пак нејке... освен формат,некое друго решение
п.с.stalker4e ипак ФАЛА!!!:smir:
Не бе најнормално си работиеве едно глупо решение....да не ти е заглавен shiftot...??
да..Можно е тоа..оти ако го држиш shift и копчето за гасење,се рестартира комп.. :helou:еве едно глупо решение....да не ти е заглавен shiftot...??
знам дека имаше една опција,за да си наместиш кога ке го стиснеш копчето за гасење на комп. да си направиш дали се изгаси или да се рестратира...ама не ми текнува..Не бе најнормално си работи