Кој е најдобар CS клан во светот?

• Креатор на темата Креатор на темата Пепи
  • Време на започнување Време на започнување
Najdobar e mojot klan ziti se samo da vi pokazam kako igrame...:vozbud: boze traktori :pos2:

mibr mibr mibr. mibr | ton mnogu e jak so awp...

SK gaming i fnatic , би можело и mTw....

:pishtoldzSlipKnoT - - MkD:pishtoldz

Дефинитивно нај јак клан -[777]- Кланот е ѕверски .. на чело со -[777]-G- =) =) =)

Баш прееска ме молеа да го банирам 777 - G. Mногу јак бил.. имаше 12-0 некаде.

Глок и овие другите може да потврдат. :)

ah da beshe 12-0 ... edno vreme 21-1 imashe deteno neznam dali ja kazuva vistinata deka igra nekoe dete od 4 godini pa nekogash igra pogolem i e jak Vrska neam ali ima nadez vo nego :D

Јас колку што знам на тој ник играт 2ца, Татко и синот му, таткото е тој подобриот, а синот ги прави тие скоровите 0-10, 0-15...
Така ми рече еден од истио клан...

Пред некое време ме викаа во 777 ама си реков тие каде каде се појаки од мене 3-4 класи и да не им кварам просек, ги одбив (=

Пред некое време ме викаа во 777 ама си реков тие каде каде се појаки од мене 3-4 класи и да не им кварам просек, ги одбив (=

HAHAHAH ti si budala zimi se.Inace spored mene najbolji se SK i fnaticite i tie se budali!!!!!:vozbud::vozbud:

Za eden mesec se vrakam na zeskite cs tereni na kajgana.Me nemase dolgo vreme ali povtorno ke se vratam.Pozdrav do site se pukame za nekoe vreme.

Za eden mesec se vrakam na zeskite cs tereni na kajgana.Me nemase dolgo vreme ali povtorno ke se vratam.Pozdrav do site se pukame za nekoe vreme.
Иако си ја згрешил темава, ај да ти кажам едно добредојде, те чекам на серверите бро...:salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom