Влијание на сексот

• Креатор на темата Креатор на темата Dzings
  • Време на започнување Време на започнување

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
Одамна не сум отворил тема ,па еве нешто голицаво:
Токму како што си пишува: колку сексот ви влијае на расположение, работа, живот воопшто? И, како се справувате со тоа? И, колку е во ред да влијае?
Хинт*
Значи вака, да прашам малку одоколу, колку сте нервозни ако не ебете ништо една недела(да речиме), и колку се расположени другиот ден ако ноќта сте ебеле нешто. Значи, ви го прави животот/работата или го контролирате, психички мислам!
Велат: 'по утрото ноќта се познава' а 'не ебена секретарка ја грешава сметката' па дали и кај вас? Метите двор наутро? M? Или можда сте нервозни со пријателите па они зад грб ви кометираат 'пак не му дала девојка му'!? Во ред и на место се ваквите муабети?

Ај може нема да добијам бан и од оваа
!:toe:

Никој не те есапи бе.
Дај да промениме малку..
Нормално дека после секс е супер. Еј сум ебел, особено ако е некоја нова, кај ни е крајот.
Не мора човек воопшто да спие. Јас сум терал така со недели, само доставувањето на пресни пичиња треба да биде во континуитет. Инаку се разрушува целата конструкција и стамината исчезнува.

Никој не те есапи бе.
Дај да промениме малку..
Нормално дека после секс е супер. Еј сум ебел, особено ако е некоја нова, кај ни е крајот.
Не мора човек воопшто да спие. Јас сум терал така со недели, само доставувањето на пресни пичиња треба да биде во континуитет. Инаку се разрушува целата конструкција и стамината исчезнува.
Вака ,барем ,не се нервирам. Си видел на предходната шо ми се деси? Сега дури и се смеам.... а и убав денов денескаааа.. :vozbud:

На расположение не ми игра никаква улога ама за заспивање е закон ;)

значи ти си човек без чуства

како ке се осекаш ти лежиш на грб а она ти лиже јајцата и дупето
не да се расположиш ке полудееш:vozbud::vozbud:
барем јас така мислам
а има мала улога и во заспивањето

Вака ,барем ,не се нервирам. Си видел на предходната шо ми се деси? Сега дури и се смеам.... а и убав денов денескаааа.. :vozbud:
Опна нешто инспиративно а?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom