Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
и мене ми треба за до понеделник али појма неам какво ене вервам дека е исто...
дајте ајде некој пример од писмо за интерес, до понеделник по можност![]()
е сеа...Јас сум 90% сигурен дека исто, само што во мотивационото писмо претпоставувам дека треба да наведеш што те мотивира да ја работиш таа работа, а во писмото треба да ги наведеш твоите интереси и сл. што во суштина е едно исто.
Мотивационо писмо е само уште една од глупостите на модерното време која е тотално непотребна и воопшто не игра улога при изборот на идеалниот кандидат.
Измислено е за да имаат што да работат курвите од кадрово, или по ново како што милуваат да го викаат - од Ejч Ар![]()
абе јас све тоа сфаќам... ама не сфаќам ова дебилново какод а го напишам... ако е мотивационо ок е ... ќе го средам... али ако е некое друго срање тешко
Мотивационо писмо е само уште една од глупостите на модерното време која е тотално непотребна и воопшто не игра улога при изборот на идеалниот кандидат.
Измислено е за да имаат што да работат курвите од кадрово, или по ново како што милуваат да го викаат - од Ejч Ар![]()