Фан клуб: Рафаел Надал

• Креатор на темата Креатор на темата bobi2008
  • Време на започнување Време на започнување
Јас воопшто не сум во тек со тенисов во последно време, може некој да ми каже Надал-Бердих кој турнир го играат е и до кое коло се стигнати, кај има пренос, кога се игра?
Сега повеќе информации барам ама ич не сум во тек:toe:

Пренос на б92 и на спортклуб имаш,утре се игра натпреварот ова е 1/4 финале турнир Мајами.

Надал-Бердих 6-2 3-6 6-3

Утре против Федерер играме полуфинале.Федерер иначе против симон само 3 гејма изигра и се предаде овој французов, а надал скоро 2 ипол саата играше.Ама нема замор за рафа идеме даље.Имаше нешто со десното рамо надал проблем синоќа.

Честито дечки и сега иде она најдоброто.Прво мргудов е на ред.
ВАМОС РАФАА!!!

Надал вчера не изигра лошо ама на моменти правеше катастрофални грешки. Незнам Федерер како игра на турниров ама ипак верувам дека Надал ќе го тепа и после големото финале со Ноле...

VAMOS RAFAAA!!!

Надал вчера не изигра лошо ама на моменти правеше катастрофални грешки. Незнам Федерер како игра на турниров ама ипак верувам дека Надал ќе го тепа и после големото финале со Ноле...

VAMOS RAFAAA!!!

Ке го згазиме федерер вечер.Нема бегање.Иначе изјавил за bbc дека надал е неговиот вистиснки ривал и дека мечевите против него се специјални.Ужива во тие мечеви.Секако заедно со него уживаме и ние.Вечер откажувам маскенбал и се дома ке се седи и ке се гледа тенис.Надал брка одмазда против ноле мора да влезе во финале...

Вечерва мора како на играчка да се помине мргудов.Сега Ноле ни е ривалот,а инаку ова само името му има останато класика.Барем така би требало да биде а далеку од тоа дека нема да има убав тенис.
ВАМОС РАФАА!!!

Газењеееееее!! каква игра го прегази на брза постапка второ по ред финале не губи VAMOS RAFA!

Вечерва мора како на играчка да се помине мргудов.Сега Ноле ни е ривалот,а инаку ова само името му има останато класика.Барем така би требало да биде а далеку од тоа дека нема да има убав тенис.
ВАМОС РАФАА!!!
Како и што претпоставив.За финалето нешто подоцна.
ВАМОС РАФААА!!!

Ноле ќе го јаде, мора да се одмазди Надал, сигурно му пронајдел некоја формула.
Вчера лесно помиавме со Роџо, со Ноле ке биде тешко, сепак се надевам на победа и титула.
VAMOS !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom