Дали би продолжиле со врска во која само сексот го "бива"?

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.797
Поени од реакции
5.563
а се друго останато е катастрофа, проблеми еден куп и само се собираат,а само сексот ви е феноменален не сте имале таков секс до тогаш и прашање е дали ќе имате.Дали вреди да се жртвувате само за сексот и да ја продолжите врската??

Член од
19 февруари 2006
Мислења
1.768
Поени од реакции
31
Зашо типуваше дека друг ке пиш е прв еве јас ке ти пишам...Нема тоа да е врска него ке се сексате коа сакате...Јас мислам тоа е по фер нели? А и каков е тој добар секс а кавги караници постојано...Па ке ја изгубиш желбата за сексање со особа со која си во конфликт цело време:smir:

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
примамливо... ама знаеш, нервоза се собира, препуцавања, караници и после имаш како и каде да ја истуриш таа нервоза : )
така да, мислам дека да =)) доколку сакаме двајцата, секако и знаеме каква е целата ситуација. релативно е.
јебига, преубав е сексот. нема подобра работа.
едит-а ако дојде до ова
Па ке ја изгубиш желбата за сексање со особа со која си во конфликт цело време:smir:
идеме со ова
...Нема тоа да е врска него ќе се сексате коа сакате...Јас мислам тоа е по фер нели?
перфектно.

*LittLe heart*

*најубави очи-ЗЕЛЕНИ*
Член од
14 јануари 2008
Мислења
751
Поени од реакции
289
Врската не е само сексот иако тој има голема улога за една врска. Јас не би продолжила со таква врска побитно ми е да имам партнер во секоја смисла на зборот, а не само сексуален партнер:toe:
Па ке ја изгубиш желбата за сексање со особа со која си во конфликт цело време:smir:
Одлично кажано:pipi:

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
Врската не е само сексот иако тој има голема улога за една врска. Јас не би продолжила со таква врска побитно ми е да имам партнер во секоја смисла на зборот, а не само сексуален партнер:toe:
некогаш ќе ти треба само сексуален партнер, и тоа можда ќе е моментот. одличен секс паѓа, а тебе ти е до тоа моментално. или подолготрајно, шознам =)
значи, релативно е гад дем ит. зависи од многу работи.

*LittLe heart*

*најубави очи-ЗЕЛЕНИ*
Член од
14 јануари 2008
Мислења
751
Поени од реакции
289
некогаш ќе ти треба само сексуален партнер, и тоа можда ќе е моментот. одличен секс паѓа, а тебе ти е до тоа моментално. или подолготрајно, шознам =)
значи, релативно е гад дем ит. зависи од многу работи.
Па добро ако дојде до тоа да ти треба само сексуален партнер немора да си во врска со него овдека јас колку што разбрав станува збор за продолжување на врска:smir:се извинувам ако грешам:pipi:

Член од
19 февруари 2006
Мислења
1.768
Поени од реакции
31
Па добро ако дојде до тоа да ти треба само сексуален партнер немора да си во врска со него овдека јас колку што разбрав станува збор за продолжување на врска:smir:се извинувам ако грешам:pipi:
Повеќе му доаѓа како одлагање на раскин, мада неможеш бре да останеш само сексуален партнер со некој со кој си делел осечаји па сеа ајде ке се сексаме по потреба....ноот за мене тоа може да се дешава еден краток период и после да биде бетер...

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Да останам во таква врска најверојатно не би останала. Дека би продолжила да се гледам со таа личност можеби би продолжила. Зависи.

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.797
Поени од реакции
5.563
Да останам во таква врска најверојатно не би останала. Дека би продолжила да се гледам со таа личност можеби би продолжила. Зависи.
како би продолжила да се гледаш?? "сексуално" значи само за секс??

Ece

*Sunshine*
Член од
7 јули 2006
Мислења
2.567
Поени од реакции
47
Врска - не. Ама ако ни е погоден сексот, би се гледала со него само поради тоа. :toe:
Всушност, сум имала таква ситуација.

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
228
Би, ќе ми треба занимација ако немам маркирано плодна територија за партнер во сите смисли во моментот.

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
па и тоа е вид на врска. "врска без обврска". не се извинувај, ќе искусиш:wink:

F

Foxy`BuTTerFLY

Гостин
Охооо димче отворил нова тема :vozbud:
ако од врската би станала само добар секс, тогашби ја завршила врската, би имала само добар секс.

Kajgana Shop

На врв Bottom