Дали би продолжиле со врска во која само сексот го "бива"?

• Креатор на темата Креатор на темата DimceY
  • Време на започнување Време на започнување

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.870
Поени од реакции
5.761
а се друго останато е катастрофа, проблеми еден куп и само се собираат,а само сексот ви е феноменален не сте имале таков секс до тогаш и прашање е дали ќе имате.Дали вреди да се жртвувате само за сексот и да ја продолжите врската??

Зашо типуваше дека друг ке пиш е прв еве јас ке ти пишам...Нема тоа да е врска него ке се сексате коа сакате...Јас мислам тоа е по фер нели? А и каков е тој добар секс а кавги караници постојано...Па ке ја изгубиш желбата за сексање со особа со која си во конфликт цело време:smir:

примамливо... ама знаеш, нервоза се собира, препуцавања, караници и после имаш како и каде да ја истуриш таа нервоза : )
така да, мислам дека да =)) доколку сакаме двајцата, секако и знаеме каква е целата ситуација. релативно е.
јебига, преубав е сексот. нема подобра работа.
едит-а ако дојде до ова
Па ке ја изгубиш желбата за сексање со особа со која си во конфликт цело време:smir:
идеме со ова
...Нема тоа да е врска него ќе се сексате коа сакате...Јас мислам тоа е по фер нели?
перфектно.

Врската не е само сексот иако тој има голема улога за една врска. Јас не би продолжила со таква врска побитно ми е да имам партнер во секоја смисла на зборот, а не само сексуален партнер:toe:
Па ке ја изгубиш желбата за сексање со особа со која си во конфликт цело време:smir:
Одлично кажано:pipi:

Врската не е само сексот иако тој има голема улога за една врска. Јас не би продолжила со таква врска побитно ми е да имам партнер во секоја смисла на зборот, а не само сексуален партнер:toe:
некогаш ќе ти треба само сексуален партнер, и тоа можда ќе е моментот. одличен секс паѓа, а тебе ти е до тоа моментално. или подолготрајно, шознам =)
значи, релативно е гад дем ит. зависи од многу работи.

некогаш ќе ти треба само сексуален партнер, и тоа можда ќе е моментот. одличен секс паѓа, а тебе ти е до тоа моментално. или подолготрајно, шознам =)
значи, релативно е гад дем ит. зависи од многу работи.
Па добро ако дојде до тоа да ти треба само сексуален партнер немора да си во врска со него овдека јас колку што разбрав станува збор за продолжување на врска:smir:се извинувам ако грешам:pipi:

Па добро ако дојде до тоа да ти треба само сексуален партнер немора да си во врска со него овдека јас колку што разбрав станува збор за продолжување на врска:smir:се извинувам ако грешам:pipi:

Повеќе му доаѓа како одлагање на раскин, мада неможеш бре да останеш само сексуален партнер со некој со кој си делел осечаји па сеа ајде ке се сексаме по потреба....ноот за мене тоа може да се дешава еден краток период и после да биде бетер...

Да останам во таква врска најверојатно не би останала. Дека би продолжила да се гледам со таа личност можеби би продолжила. Зависи.

Да останам во таква врска најверојатно не би останала. Дека би продолжила да се гледам со таа личност можеби би продолжила. Зависи.

како би продолжила да се гледаш?? "сексуално" значи само за секс??

Врска - не. Ама ако ни е погоден сексот, би се гледала со него само поради тоа. :toe:
Всушност, сум имала таква ситуација.

Би, ќе ми треба занимација ако немам маркирано плодна територија за партнер во сите смисли во моментот.

па и тоа е вид на врска. "врска без обврска". не се извинувај, ќе искусиш:wink:

Охооо димче отворил нова тема :vozbud:
ако од врската би станала само добар секс, тогашби ја завршила врската, би имала само добар секс.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom