Има пиле,има....За мене е ова нормално ниво на дискусија...Зар има и поинакво, мухамеданецу?
:nenene:Пак си грешка. За разлика од вас цивилизираните,ние муслиманите никогаш ниту сме рекле ниту ќе кажеме нешто против Иса/Исус а.с., сем фактот што тој за нас не е Господ туку Господов Пратеник.На пример? Како да се дискутира со осквернувачите на мојот Господ и Бог?
На пример? Како да се дискутира со осквернувачите на мојот Господ и Бог?
:hump:Така со нусето твое 13 годишно да си дебатираш...So sekogo se komunicira na kulturen civiliziran nacin, ako vsusnost i tie poznat........:pusk:
:hump:Така со нусето твое 13 годишно да си дебатираш...
ако знае што значи тој збор.:pos2:
Поздрави и ти тие,твоите во борделот. И не се секирај за женскиот персонал,ако ни недостасува некоја ќе го надополниме бројот со некоја како тебе.:back: Барем за тоа сме познати, како големи шармери и освајачи.:helou:Ај поздрав сеа, проверете дали женскиот персонал ви е на број и дал ги отстраниле стидните длаки како што порачал “пророкот“:pos2:
Ejjj..Dzorbadzi..vo prvata kleveta koja e Upatena na nasiot Pejgamber...e kazano ova sto kaza Ti..demek imala 9 godini....ova e prvata Kleveta..Годините на Марија не ги знаеме, ама годините на Аиша ги знаеме. Мухаммед ја верил на 6, а ја земал на 9 години. (а тој имал 9x6 = 54 години :pos2
Годините на Марија не ги знаеме, ама годините на Аиша ги знаеме. Мухаммед ја верил на 6, а ја земал на 9 години. (а тој имал 9x6 = 54 години :pos2