Vetrence
...believe in yourself! :)
Загарантирана победа против фершпед.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не збори пред време па и ти.Може ќе се засилат со по некое црнче.А ова уште не се познати грчките екипи во која група ќе играат.Пуф пуф, од Романците и од Србите ќе си зимаме чисти бодови !
Што се однесува до Динамо Букурешт, завршил 7 пласиран во конкуренција од 12 екипи. Тука можеби ќе биде потешко, али на домашен терен се е можно.
Е сега Левски, тука ќе биде тешко ........
.....
Абе каков Динамо да не мислиш дека многу се јаки, Фени ги тепаше и Динамо и Рапид летото на подготовките во Романија со не баш уигран состав, замисли шо ќе ми направиме сеа ако се појачаме, и за Струмица зборувам.
Левски изгубил у плеј офот на Бугарија од Балкан со 3-0, мала споредба, пред финалето на нашиот плеј оф Фени го тепаше Балкан у Бугарија...
опаааааааааааааааааа браво браво се надеваме дека тоа ќе се повтори.И тоа 15 коша разлика.
Значи се чекаше да видиме кои грчки екипи ќе се паднат ...
Во групата каде што се Струмица и Работнички се падна ПАОК. А во групата каде што е Фени се падна Лариса.
Оваа разврска се очекуваше барем според мене јас мислам го избегнавме ПАОК само заради навивачите не заради друго оти ГАТЕ 4 ќе не запалат со се пртали таму ка ќе отидат нашите затоа арно ни се падна Лариса ци а тпчиме ни они немат јаки навивачи според мои информации ако грешам поправите ме бтв и они се портокалови како нас.