Помош: Барам еден филм!

Член од
20 ноември 2008
Мислења
2.905
Поени од реакции
400
Знае ли некој страница со online TV .. пример го пишеш филмот и си гледаш .. ама на МАКЕДОНСКИ да е преводот :( ја имам еден myonvideo.com тој е на бугарски:mad:

Член од
10 јуни 2009
Мислења
1.422
Поени од реакции
401
Торент за Undisputed 1и Undisputed 2

со превод,Српски,македонски сеедно

честа

Спор
Член од
25 септември 2008
Мислења
1.317
Поени од реакции
1.033
Дечки филмот Некфалификуван, со типчето шо ќе оди средно, прикриен џандар, да ми прати некој линк од имдб ил слично, ги пишав сите можни зборови на инглиш и никако да го најдам..:S

*едит* Најдено! :)

Член од
14 април 2010
Мислења
628
Поени од реакции
219
Филм на Џон Карпентер, гледа Ejлиени не скриени пораки :)
Не е баш така.Зборува за луге зад кулисите кои се контролираат,прикажани како вонземјани и со заебани фаци.Не е којзнае шо ама не е лош за саат време.

--- надополнето ---

Дали некој го знае филмов.90 десетите негде,во америка се работеше за една банда мислам се викаа-синџири(нонстоп тепаа со синџири) го барав ама никако да го најдам.И нешто како навечер сниман цел филм..

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.440
Филмов сношти беше на Алфа негде отприлика кај 03:00,а не пишуваше на телетекст како се вика.Принц од некое кралство Анвил мислам се викаше и слугата негов се во жаби претворени поради некоја клетва и по 500 години некако се најдуваат во Њујорк и таму една девојка го бакнува принцов и се претвораат во луѓе,и после принцов треба да се ожени со девојкава и на сите можни начини се обидува да ја освои,ама на крај се жени со една друга.

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Филмов сношти беше на Алфа негде отприлика кај 03:00,а не пишуваше на телетекст како се вика.Принц од некое кралство Анвил мислам се викаше и слугата негов се во жаби претворени поради некоја клетва и по 500 години некако се најдуваат во Њујорк и таму една девојка го бакнува принцов и се претвораат во луѓе,и после принцов треба да се ожени со девојкава и на сите можни начини се обидува да ја освои,ама на крај се жени со една друга.
На Hallmark сто пати го давале, овој е. Се вика Prince Charming.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.896
Поени од реакции
22.976
Препорачајте ми некој понови филмови со ајкули и крокодили...

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Rogue (2007) - со крокодили, арен филм е.
Најдобар филм со крокодил што сум го гледал!

Препорачајте ми некој понови филмови со ајкули и крокодили...

Иначе солидни се и Deep Blue Sea, на слична тематика (иако нереални) исто така: Primeval (2007) и Black Water (2007)

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
^ Добар е Rogue, затоа и го кажав. Се сеќавам на уште еден со крокодили, ама не ми текнува името, само една сцена.

Иначе долу на имдб кај Rogue во слични филмови го видов и Open Water (2003). Овај е со ајкули, нешто во стил како Paranormal Activity (млад пар ќе се загубат на отворено море и поголем дел од филмот е само со нив двајца) ама со филмска камера од трето лице и без натприродни работи.
Не е нешто посебно ама и не е лош.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.896
Поени од реакции
22.976
Rogue (2007) - со крокодили, арен филм е.

А можи и Mega Shark vs Giant Octopus (2009) :pos: - со ајкули и октоподи

Првиот е феноменален баш сега завршив со гледање , вториот не се ни обидувам да го најдам а камоли да го симнам..Исто така и Black Water го симнав ама утре ке го гледам..Инаку фала за препораките ..

Kajgana Shop

На врв Bottom