Помош: Барам еден филм!

С

Спенсер

Гостин
Филмов го гледав многу оддамна... можеби, пред 5-6 години... се сеќавам на неколку сцени

млад брачен пар,ке отидат на патување (мислам дека беше валенсија,ама не земајте во обзир).Таму,на една забава дечково ке замине со друга девојка... а оваа оставената,ке се омажи со богаташ. е,ама некако ке се најдат пак двајцава,и скришно ке се гледаат,во еден стан... памтам,женава кај богаташот,имаа крокодилче (мислам и детенце имаа)... последните минути од филмот се, дечково и женската,што се разделија, ке пробаат да бегаат со јахтата на богатиот маж... ама тој ке свати,и ке направи дупка на јахтата и крокодилот ке го стави во јахтата... и се знае,на сред море јахтата потонува,овие двајца умираат...

му текнува на некој??? или???

Qwerty!

Knowledge is power:O
Член од
28 јуни 2008
Мислења
803
Поени од реакции
11
Senior Trip се вика филмот само не можам да го најдам може некој ако го најде по пп да ми го прати фала однапред!!

Qwerty!

Knowledge is power:O
Член од
28 јуни 2008
Мислења
803
Поени од реакции
11
Senior Trip се вика филмот само не можам да го најдам може некој ако го најде по пп да ми го прати фала однапред!!
Никој??? Ако го нема никој овој некој нека ми прати линк од каде да го дл Wanted филмот.

nameleess

N/a
Член од
9 јануари 2010
Мислења
299
Поени од реакции
25
филмов го даваат сега на канал 5, од каде што загледав имаше венчавка и зетот требаше да збори ама се збрка па невестата одржа говор и после отидоа да купат еден кауч и женскава наддаде 400 фунти и го зедоа и после излегоа 2v2 на вечера, глумицана ми е позната ама да се убијам неможе да ми текне, ај ако знае некој нека каже

едит: го најдов
http://www.imdb.com/title/tt0421994/

С

Спенсер

Гостин
Филмов го гледав многу оддамна... можеби, пред 5-6 години... се сеќавам на неколку сцени

млад брачен пар,ке отидат на патување (мислам дека беше валенсија,ама не земајте во обзир).Таму,на една забава дечково ке замине со друга девојка... а оваа оставената,ке се омажи со богаташ. е,ама некако ке се најдат пак двајцава,и скришно ке се гледаат,во еден стан... памтам,женава кај богаташот,имаа крокодилче (мислам и детенце имаа)... последните минути од филмот се, дечково и женската,што се разделија, ке пробаат да бегаат со јахтата на богатиот маж... ама тој ке свати,и ке направи дупка на јахтата и крокодилот ке го стави во јахтата... и се знае,на сред море јахтата потонува,овие двајца умираат...

му текнува на некој??? или???
???? описов нечини а///

Член од
28 март 2006
Мислења
17.886
Поени од реакции
12.421
???? описов нечини а///
Тешко ова за наоѓање. Ако барем за градот и макар еден од глумците си сигурен (не мора име, во кои и какви филмови), мислам дека ќе е полесно за наоѓање. Вака изотворив десетици филмски сајтови (па и амазон) и њама :)

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Никој??? Ако го нема никој овој некој нека ми прати линк од каде да го дл Wanted филмот.
Темава не е за ова. Како и да е, двата веднаш ќе ги најдиш на било кој сајт за торенти, пример torrentz.com, thepiratebay.org и други.

Член од
16 август 2007
Мислења
1.935
Поени од реакции
1.683
Филм со Леонардо Ди Каприо
Ќе прае преваре со паре,преку кредитни картице и чекови
На крајот или ќе го фатеа или сам се предаваше незнам точно али ќе го стаа да работа за нив (ФБИ) мислим

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
На крајот или ќе го фатеа или сам се предаваше незнам точно али ќе го стаа да работа за нив (ФБИ) мислим
Најпознатион филм со ДиКаприо после Титаник. Catch me if you can

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.406
Поени од реакции
5.972
Catch me if you can

Едит: Веќе ти кажале. :)

Круме

Life, Get One!
Член од
28 март 2010
Мислења
449
Поени од реакции
32
Ултра стар и ултра глуп филм! Ама сакам да го симнам ради ремет!
Црвена кола и еден камион - цистерна, е цел филм! И глумецот во колата со неговите монолози, зошто ли ме брка и што сака камионов?

С

Спенсер

Гостин
Ултра стар и ултра глуп филм! Ама сакам да го симнам ради ремет!
Црвена кола и еден камион - цистерна, е цел филм! И глумецот во колата со неговите монолози, зошто ли ме брка и што сака камионов?
колата е пезетка мислам :) да помогнам... како ли се викаше :S

едит: еве го, ДУЕЛ се вика...

Член од
13 октомври 2005
Мислења
4
Поени од реакции
0
Филмов е малце постар , не можам никако да го најдам се убив од барање али песуспешно така да кој ке ми помогне му должам пиво .

Почнува како еден типац прави убиство али премногу му е големо IQ то , за разлика од двајцата детективи кој имааат помалку IQ од убиецот . Знам дека убиецот беше многу богат и убиството го изврши од забава и дали ке го фатат , иако на полиграв ке го тестираат си погигрува и со полиграфот на крај филмот мислам дека завршува како ги изгрува и двајцата детективи

Kajgana Shop

На врв Bottom