Помош: Барам еден филм!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Jас имам едно прашање до форумџии..:)
Веќе 3 саата ја мислам една емисија што порано(како мала ја гледав)ја имаше валјда на мтв1 телевизија, со Снежана Конеска-Руси, и никако името да не ми текне, а не е инту Дајте музика ниту Во светот на бајките:(.
Ако некој се помачи да помисли и му текне, ве молам, нека пише!:)

Веќе 3 саата ја мислам една емисија што порано(како мала ја гледав)ја имаше валјда на мтв1 телевизија, со Снежана Конеска-Руси, и никако името да не ми текне, а не е инту Дајте музика ниту Во светот на бајките:(.

Да не е Ѕвон

Да не е Ѕвон
Не не, нешто како емисија беше во серијали, само не ми текнува сеа:(((.Знам само дека сите што учествуваа беа возрасни т.е.околу нејзино годиште:(

Ајде ајде, да се дружиме... ???

Или не е таа :)

Ајде ајде, да се дружиме... ???

Или не е таа :)
Teшко...:).Ако е за помош, во флешот што го добив ми текна дека она бега од некој лош таму, темна сцена и она вриска и мавта со рацете(леле као објаснувам значи:icon_lol: )

Пааа... прво мене не ми текнува која беше Снежана Конеска-Руси, се префрлив на Ленче Делова затоа мислев дека е Ајде да се дружиме. Друго, не е лошо да пишеш каков тип на емисија беше, дали од оние кои беа снимани во студио како Дајте музика и таквите... или како серија од типот на Булки крај шините и слично...

И мене не ми текнуваат насловите ама осеќам како на врв на јазик да ми е :)

Здраво Генијалци да не е....со двојче и со туфи

Здраво Генијалци да не е....со двојче и со туфи

И мене ми падна тоа на памет и уште една ама тотално заборавив како се викаше се обидувам да се сетам на песната :)

Некои од овие наслови?
http://www.imdb.com/name/nm2756724/
Или не?

Големи и мали, јес! Тоа ако не е се предавам :)

Не е, ни тоа ни тоа:pos:
Да не играла некаде како Црвенкапа?
Пошто сеа ми дојде пак флеш(:pos: ), каде што таа бега од типов што го погледнав на јутјуб од ајде да се дружиме епизода 1 кли3/3 само не ми текнува неговото име:)

И мене ми падна тоа на памет и уште една ама тотално заборавив како се викаше се обидувам да се сетам на песната :)

Големи и мали, јес! Тоа ако не е се предавам :)
И ја се предавам :)
А жално мајката, не може да се најдат биографии на нашите актери од ваков калибар на интернет (барем јас не можев да најдам, што можда не значи дека нема, но е недостапно за нас корисниците). Од некои има, но од повеќето не.

Не е, ни тоа ни тоа:pos:
Да не играла некаде како Црвенкапа?
Пошто сеа ми дојде пак флеш(:pos: ), каде што таа бега од типов што го погледнав на јутјуб од ајде да се дружиме епизода 1 кли3/3 само не ми текнува неговото име:)
А да не го имаш случајно клипчето, да го погледнеме :)
стоп, го најдов клипот...уште да се најде серијата каде учествувала :)

Аман бре да не е Во светот на бајките......мада не верувам ама немам веке идеи.
Бушава азбука.....хахахахах

Со овој актер ми се чини играше, он како да ја бркаше а таа бегаше и врескаше...:icon_lol:

Мене ми е жал што не се стават сите овие убави работи на ДВД, значи старите мак филмови и ваквите серии, зошто навистина има што да се види.

Со овој актер ми се чини играше, он како да ја бркаше а таа бегаше и врескаше:icon_lol:

Тоа баш не ни помага многу пошто Чоре глумеше секаде, додуша, 6-7 актери се појавуваа во сите програми...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom