Помош и совети (DotA)

• Креатор на темата Креатор на темата G e G o
  • Време на започнување Време на започнување
WC3_InstallPath_Fix му било мајката ... имав ја со пачојте чорба напраено ама среќа ја имав во друга партиција копирано играва и сега све е ок

Најредовен сум на темава ... само мене некој малери со играва ми се дешавет
Ако некој знае шо му е pls help зш ми се играт dota

Кабелски нет имам ... не сум на dial up :toe:

untitled1copybc7.jpg

Зависи на Оригинален бателнет пробуваш да се закачиш или ? Ако пробуваш на некој од овие пиратскиве види дали добро си внесол IP.Ја обично имав ваков проблем коа играв на пиратски сервери и венсував грешни Ip-ња :DD

G e G o напиша:
Најредовен сум на темава ... само мене некој малери со играва ми се дешавет
Ако некој знае шо му е pls help зш ми се играт dota

Кабелски нет имам ... не сум на dial up :toe:

untitled1copybc7.jpg

I mene mi se desava istovo sranje. Dajte kazete sto treba da se pravi, zasto mnogu mi se igra na Battle.net, dosadno e vise protiv botovi.

HeRbEs напиша:
Зависи на Оригинален бателнет пробуваш да се закачиш или ? Ако пробуваш на некој од овие пиратскиве види дали добро си внесол IP.Ја обично имав ваков проблем коа играв на пиратски сервери и венсував грешни Ip-ња :DD

До завчера си беше супер
никакви ip адреси немам менвено :toe:

A да не е паднат нешто серверот или да не имаат нова адреса?
Зашто ако и кај други се јавува нели не е до тебе :)

Mac)) напиша:
A да не е паднат нешто серверот или да не имаат нова адреса?
Зашто ако и кај други се јавува нели не е до тебе :)

Можно е да е до тоа .... ај ќе пробам после од дома пак па ќе видиме

Не е до тоа зашто кај мене се конектира...
Може да се две работи :

1.Имаш фајрвол инсталирано кој ја блокира играта
2.Имаш селектирано друг сервер (стисни на лупата до B.net и види кој е селектиран)

3. Пачот не е соодветен на Серверот што си го одбрал

Пачот според сликата е ок. Но дали ти е инсталирано w3battle_120e.exe фајлот? Со тоа ти дава 2 нови икони(W3 Rockpvpgn i w3 tftpvpgn). За да играш на интернет дота треба да се уклучуваш преку W3 TFT PVPGN што е. Ако се уклучуваш преку старата икона што е само Warcraft the frozen throne тогаш не можеш да се уклучиш на Eurobattle.net

Една икона излезе на десктоп tft нешо пишеше на неа ... до пред некој ден си беше ок ама завчера седнав да играм и џабе,можда братон имат некоја пиздарија напраено
ако некој го има тој пачот нека ми го даде ..thx

Aбе ја одамна му кажав што и како ваљда напраил све тоа :)
Има и w3l.exe фајл тој се старта

Абе луѓе јас ја иам 1.07 верзијата на WarCraft! Дај кажете ме како да ја играм Дота сеа! Поима неам како да ја уклучам. Дајте помош! Ја симнав мапата најновата 6.43 ама нејќе. Дајте некоја асална мапа за верзијава!

Уствари глејте сеа! Го симнав пачот v1.20 за Фрозен Троне, го инсталирав, си ја ставив дота 6.43 во мапс. Ама нејќе! Го ставив кракот од цедето, пак нејќе! Ми вика кракот war3.exe не е ординал! Прво го стајв кракот за Рејн аф Кејос, па за Фрозен Троун! Дајте помагајте, кажете крак ли ми треба што ми треба! Да не треба да го симнам и за Рејн аф Кејос v1.20 пачот?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom