kazi koi te zanimaat ke ti pisam , samo ne preteruvaj so baranjeto, za resen mislam deka veke znaes....koj te zanima drug?aj neka pise nekoj rezultati po opstinite niz mkd
nesto na a1 kako da slusnav vcera deka so preglasuvanjevo moze da dojde do mala izmena vo pratenicki mesto odprilika 1-2 mesta na steta na ``za podobra makedonija`` a vo korist na nekoja od albanskite partii64 бе според дик(не к*р, комисијата).. Браво народе македонски.
За многу години Македонци.
абе ви дадов линк, види на претходната страна.kazi koi te zanimaat ke ti pisam , samo ne preteruvaj so baranjeto, za resen mislam deka veke znaes....koj te zanima drug?
obicen 30 , moz mu e merak na forumdzijata ovde javno da ima pastirani rezultati......rezultatite sekoj sam moze da gi vidi i proveri ama dzabe ako ne mozeme zaedno da im se nasladuvame )))))))абе ви дадов линк, види на претходната страна.
заради афричките избори, повеќе би рекол дека Македонија изгуби, а Груевски победиАјде јас пресреќен што Македонија победи, малку со задоцнување да Ви ја честитам победата на сите Македонци и да ни е за многу години!
Инаку конечниот сооднос е 2,3 : 1...ЗА ВМРО ДПМНЕ!!!
Патем, поздрав и до лузерите кои учестуваа во оваа кампања
Чекај малку од африкански банани копиравте ?заради афричките избори, повеќе би рекол дека Македонија изгуби, а Груевски победи
Официјално се дознава дека Миле Паника и Борче веќе од вчера станаа членови на ДПМНЕ “до гроб“.А да не има некој слика од фацата што ја има направено грчкиот сват, Тито Петковски, кога дознал за 64 пратеници на Грујо??Жалам, но ќе нема телефонски разговори со ваков тек, Цитирам...
„Грујо:Ало!!
Петковски:Ако сакаш да гласаат мојте пратеници за тој закон, стај го Миле Паника директор во водовод во Катланово, Борче во Нискоградба - Битола..и ќе ти се прејавам после за кој друг...“
Македонија победи брате. Вмро нема да дозволи обезличување на нашиот народ и држава. Остај ги овие гејољупците што зборуваат, тие си имаат своја платена агенда."Груевски убедливо победи - Македонија уште поубедливо загуби! Накусо, тоа се резултатите од предвремените парламентарни избори 2008. Уште една голема победа на Груевски на домашната политичка сцена, уште еден тежок пораз на Македонија на меѓународната политичка сцена."
http://www.dnevnik.com.mk/?ItemID=D61A0DB1CF7FEC4B98E92EDEE57F9304
da te ispravam, veke pobedi nekoj...... sto sepak ne menuva nisto ako ti e isto )))кој и да победи исто ми е