Еуро 2008 - Група Ц

• Креатор на темата Креатор на темата Димитар
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја помине групата? (ОДБЕРИ 2 селекции)

• Вкупно гласачи
    143
Статус
Затворена за нови мислења.
И така ко шо реков, Романија и втор избор... Ај Франција нека биди.

Италија и Холандија, ама по гршка сите ги штиклирав:tapp:

Италија влагаат... Очекувам дека ќе го освојат европското првенство...
А се надевам дека ќе поминат и романија...
ама дај да не се лажеме... малку екипата на италија ми е зезната аи длабоко верувам дека ќе победиме

и тогаш на сите што се за франција ќе им удирам ремет:)

Очекувам Италија и Холандија да поминат Франција да падне ради тренерот што е неук до даска(мислам дека не го повика Мекцес идиотот)
Иначе многу би сакал Италија да испадне уште во групи пошто се собраа више 4ица репрезентативци од Милан од кои 3 ке играат прв тим и нејкам да се деси тоа од 2006 кога се вадеа на умор и Пирло и Гатузо и веќе покојниот Џила :) разлог повеќе зашто нејкам да поминат групи е зашот не игра Инзаги :@

За Холајдија не кажувам ништо Бастен ја има генерацијата за историја Снајдер,Перси,Робен инт. се во зенит сега или никад е за нив :)еее може да го кошта тоа што Бабел не е викнат

ovde francija i holandija ke idat.
napred FRANCE.

Очекувам Италија и Холандија да поминат Франција да падне ради тренерот што е неук до даска(мислам дека не го повика Мекцес идиотот)
Иначе многу би сакал Италија да испадне уште во групи пошто се собраа више 4ица репрезентативци од Милан од кои 3 ке играат прв тим и нејкам да се деси тоа од 2006 кога се вадеа на умор и Пирло и Гатузо и веќе покојниот Џила :) разлог повеќе зашто нејкам да поминат групи е зашот не игра Инзаги :@

За Холајдија не кажувам ништо Бастен ја има генерацијата за историја Снајдер,Перси,Робен инт. се во зенит сега или никад е за нив :)еее може да го кошта тоа што Бабел не е викнат
babel e povikan samo sto se povredi na trening

А дали Ван Бастен повика некој друг наместо Бабел? Знај некој?

Мисалам вашиот најдобар дефанзивец, Буларуж :)

Буларуж беше еден од последните шо испаднаа од списокот, со Ландзат и не знам уше еден кој.
И нема логика да земи дефанзивец на местото на офанзивен фудбалер :)

Буларуж беше еден од последните шо испаднаа од списокот, со Ландзат и не знам уше еден кој.
И нема логика да земи дефанзивец на местото на офанзивен фудбалер :)
Озбилно мислам дека Буларуж е замената за Бабел.Барем така пишуваше.:helou:

као неупатена пош немам одамна глеано фудбал и не сум во тек
заш не е Неста у национален тим?

Ајдееееееееее.....
Бабел => Буларуж ?!?!?!?!?
Поарно Ландзат да го земел...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom