First Blood техники

• Креатор на темата Креатор на темата Антоние
  • Време на започнување Време на започнување
Најдобар FB што го иам напраено .... Goblin ....
Го земам Goblin на пик и одма со Tp, grance и 2 потки за мана идам горе. ставање 5 мини одма кај влезот на тајниот шоп за да не нагазат криповите на мините и оставање гранчето во мините... Venom и Panda лакомење до коска 2цата идење по гранчето и Double Kill во втора минута и 10 секунди

HC fora!

Tauren + yurnero. Ако успее тауренот да ги затвори двата хероја на страна и криповите со еден процеп у дијагонала ги ставаш сите нив у ќош и јурнеро само треба да ги силува. Не знам дали добро објаснив али нема боље, дабл кил фаќа 100%

може ама треба ептен нубови да ти се погодат за да не ти избегаат :wink:

Иначе со minerot има најмногу фори за фб

Најбрз ФБ се прави кога има барем 2 стунери у тим, и наместо да одат на страна тие прво ќе одат мид, едниот ќе му помогне во блокот на тој што е мид, за криповите да се до нивната кула, па херојот што ќе дојде ќе биде лесен плен. ( пример, венге и свен (+ зевс,тинкер,неверморе секој херој што може да оди мид ), венге и лина, свен и лина, кристал и лина, кристал и свен, скелетон и лина, леш и скелетон.. )

А на страна на трети левел најлесно е со кристал и јурнеро, само кристалот да зема 1 лвл нова, оти дава 3 секунди слоу, а јурнерото да има бутс.

Lich+Yurnero
Crystal Maiden+Miner

Смрт комбинација за почеток се :
1.Оној новион strenght све магии што има (заборавив име)
2.Goblin Techies

Пушта тоа кругот со stun,гоблин влага и дабл кил.

Осеќам ќе стане класика :)
Повеќе ќе пишам следниот пат,сега не ми текнува....

И freeman,не ми ја флудирај темата,сеа зелено ти дадов,следниот пат бришам :)
Да не мислиш на Dark Seer, ако е тој не е strenght. Intelligence е.

Многу добра комбинација се Axe и Tiny. Тiny го рога Axe накај противникот, Axe прави call, после Tiny мава stun.

Многу добра комбинација се Axe и Tiny. Тiny го рога Axe накај противникот, Axe прави call, после Tiny мава stun.
Да ама ако има крипови можи и крип да фрли наместо Ахе.

Да ама ако има крипови можи и крип да фрли наместо Ахе.
Рогањето е едноставно, кој ти е најблиску го рогаш. Понатаму лесно е, ќе го викнеш Axe да дојде до тебе и рогаш.

dobra kombinacija spored mene se LANAYA i BALANAR.
lanaya meld i prva balanar void(slow) i nazemja.:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom